Chile – Bolivia ponturi pariuri 09.06.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 62.9%
Castigate: 22/35
Unitati: 133

Runda cu numarul 8 din Calificarile pentru Cupa Mondiala din America de Sud le aduce fata in fata pe Chile si Bolivia. Meciul se joaca miercuri dimineata, de la ora 04:30. Reuseste reprezentativa din Chile sa isi respecte statutul de mare favorita? Vezi mai jos ce ti-am propus la aceasta confruntare!

chile bolivia ponturi pariuri

Chile.

In etapa precedenta a scos 1 punct din disputa cu Argentina (1-1). Alexis Sanchez a fost marcatorul nationalei pregatite de Martin Lasarte. Atacantul celor de la Inter a fost integralist si mai mult ca sigur va fi titular si in acest joc.

Cu punctul „smuls” din duelul cu reprezentativa Argentinei a ajuns la un total de 5 puncte (pozitia a 7-a inainte de startul acestei runde).

Fabian Orellana nu a evoluat in jocul de vineri, insa de aceasta data atacantul lui Valladolid ar putea reprezenta o optiune pentru primul 11.

Bolivia.

In etapa trecuta a „spart gheata” si a obtinut primul succes din aceste calificari. S-a impus cu 3-1 in fata Venezuelei, cele 3 goluri ale nationalei gazda fiind inscrise de Marcelo Martins Moreno (x2) si de Diego Bejarano.

Ca urmare a acestei victorii importante, este destul de probabil sa nu apara modificari semnificative in unsprezecele de start.

Meciurile pe care le joaca sunt extrem de spectaculoase si cu multe reusite. In fiecare din ultimele 13 partide pe care le-a disputat s-au marcat minimum 3 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chile (4-4-2): Bravo – Isla, Medel, Maripan, Mena – Orellana, Pulgar, Aranguiz, Meneses – Vargas, Sanchez.

Bolivia (4-1-4-1): Lampe – Bejarano, Haquin, Quinteros, Flores – Justiniano – Urquiza, Saavedra, Arce, Ramallo – Martins Moreno.

Absenti.

  • Chile: nu sunt anuntate absente notabile fata de jocul cu Argentina.
  • Bolivia: nu sunt anuntate absente importante fata de partida cu Venezuela.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 6 din precedentele 7 intalniri directe s-au marcat cel putin 3 goluri.
  • Cea mai recenta confruntare directa s-a disputat chiar in acest an; intr-un meci amical jucat pe 27.03.2021, Chile se impunea cu 2-1.
  • In ultimul meci oficial (jucat in calificarile pentru Cupa Mondiala din 2018) s-au aratat nu mai putin de 6 cartonase galbene, dar si 1 cartonas rosu.

Ponturi pariuri Chile – Bolivia – ionel_iulian94.

Chile este favorita certa si cred ca va reusi sa isi respecte statutul si sa se impuna. Insa, totodata, consider ca nationala Bolivei nu se va preda foarte usor si chiar va reusi sa marcheze. Astfel, tinand cont de acestea voi miza pe un pont din rubrica predictii pariuri pe goluri, si mai exact pe cel putin 3 goluri inscrise in meci.

Partidele jucate de reprezentativa Boliviei promit spectacol si eficienta la finalizare; in toate cele 5 meciuri jucate de Bolivia in aceste preliminarii s-au inscris peste 2.5 goluri.

In fiecare din ultimele 5 intalniri directe de Calificari la Cupa Mondiala disputate la Chile s-au incheiat cu minimum 3 goluri pe tabela.

Pronostic Chile – Bolivia & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.91

Leave a Comment: