Chile – Bolivia ponturi pariuri 19.06.2021

Forma zamy_bz: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici zamy_bz
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Copa America, competitia similara Campionatului European, dar la care participa echipe din America de Sud, se desfasoara in acest an tot in Brazilia, ca si in 2019. Spre deosebire de alti ani, cand mai erau invitate si formatii din afara continentului sudamerican, anul acesta echipele au fost dispuse in doua grupe de cate cinci formatii.

chile bolivia ponturi pariuri

Din grupa A fac parte si Chile si Bolivia, echipele care se vor intalni vineri spre sambata, in ceea ce reprezinta al doilea meci al acestor formatii la actuala editie a Copei America. Meciul se va juca la Cuiaba si va fi arbitrat de J. Manzano. Voi juca acest meci la 888sport si daca te intereseaza case de pariuri deschise non stop, viziteaza articolul de aici.

Chile.

A terminat la egalitate primul meci de la acest turneu final, remizand cu Argentina, 1-1. Astfel, Chile ocupa momentan locul 2 in grupa.

Este neinvinsa de 4 partide, ultima data pierzand, surprinzator poate, in deplasarea din Venezuela, 1-2, in preliminariile Campionatului Mondial de fotbal.

Este o echipa ofensiva, insa are probleme in faza defensiva. In ultimele 9 partide a marcat de fiecare data, dar a si primit gol in 8 partide din cele 9 amintite, incasand gol chiar si de la Guineea. Vine insa dupa trei egaluri consecutive de 1-1, de doua ori cu Argentina si o data chiar cu Bolivia.

Bolivia.

A pierdut primul meci de la acest turneu final, fiind invinsa de Paraguay cu 3-1. Se afla, deci, pe ultimul loc al grupei si are nevoie de puncte pentru a spera la accederea in sferturile competitiei.

A avut o luna iunie pozitiva in preliminariile pentru mondial , invingand cu 3-1 Venezuela si terminand la egalitate cu mult mai bine cotata Chile. La fel ca si adversara din aceasta partida, Bolivia marcheaza, dar si incaseaza goluri, in ultimele 10 meciuri in 9 intamplandu-se acest lucru, singura exceptie fiind deplasarea din Brazilia, unde nu a marcat.

Victoriile sunt rare, insa, pentru Bolivia, in ultimele 10 partide invingand doar Venezuela, amintita mai sus, si pe Haiti intr-un amical, cu 3-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chile: Bravo – Medel, Isla, Mena, Maripan – Vidal, Aranguiz, Pulgar, Pinares, Meneses – Vargas.

Bolivia: Cordano – Bejarano, Sagredo, Jusino, Flores, Quintero – Arce, Justiniano, Saavedra, Cespedes – Alvares.

Absenti:

Chile: Sanchez(incert).

Bolivia: Cuellar.

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit in aceasta luna in preliminariile Campionatului Mondial, terminand la egalitate, 1-1. Tot anul acesta, in luna martie, s-au intalnit intr-un amical care s-a terminat 2-1 pentru Chile.

Ponturi pariuri Chile – Bolivia zamy_bz.

Statisticile arata ca vom avea parte de un meci cu goluri, Chile pornind mare favorita, in ciuda egalului pe care Bolivia l-a smuls, nemeritat, acum cateva zile, in preliminariile pentru mondialul din Qatar. Cred ca Chile si-a inteles lectia si va ataca, astfel incat sa-si adjudece cele trei puncte.

Chile are si nevoie de puncte, dupa egalul cu Argentina, puncte care sa-i permita o clasare cat mai sus in grupa pentru a primi o echipa cat mai accesibila in sferturile de finala. Cred ca Chile va domina la toate capitolele: cornere, posesie sau suturi pe poarta si cred ca in final o sa-si adjudece si victoria. Cum o victorie a chilienilor este slab cotata la casele de pariuri, pariul meu pentru acest meci este gol in ambele reprize, la o cota de 1.50.

Pronostic Chile – Bolivia gol in ambele reprize – 1.50!

Leave a Comment: