Chile – Venezuela ponturi pariuri 15.10.2021

Desi in Europa s-au consumat meciurile din aceasta etapa a preliminariilor, America de Sud inca mai are de oferit fotbal la nivel de nationale si mai propune o etapa cu cinci meciuri echilibrate in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, Qatar, 2022. Chile o intalneste pe Venezuela si o victorie o reintroduce in cartile calificarii.

chile venezuela ponturi pariuri

Meciul se va juca in noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:00 si va fi arbitrat de R.Claus.Voi juca acest meci la 888sport o casa de pariuri care se straduieste sa tina pasul cu granzii din domeniu.

Chile.

Ocupa locul 8, la 5 puncte distanta de locul de baraj, ocupat in acest moment de Columbia, insa o victorie ar aduce-o cu siguranta in pozitie mai buna, mai ales ca pana la finalul preliminariilor mai sunt ar mai ramane 6 partide.

A invins-o in ultimul meci pe Paraguay cu 2-0, insa dupa prestatia din teren a facut-o intr-o maniera categorica si ne-a amintit de formatia care invingea Spania la mondialul din Brazilia.

Are doar doua victorii, in afara partidei amintite mai sus, invingand si Peru, tot acasa si tot cu 2-0. La acestea se adauga 4 egaluri, in deplasarea din Ecuador, 0-0,, acasa cu Bolivia, poate surprinzator, 1-1, in deplasarea din Argentina, tot 1-1 si acasa cu Columbia, 2-2.

Venezuela.

Este ultima in clasament, adunand doar 7 puncte si avand un golaveraj de 8 goluri marcate si 19 primite.

A realizat surpriza ultimei etape, invingand Ecuador cu 2-1, formatie mult mai bine clasata, pe locul 3 si cu sanse mari de calificare la turneul final. Nu este singura victorie, a mai invins-o chiar pe adversara din acest me i, cu 2-1 pe teren propriu.

Pana la victoria de zilele trecute cu Ecuadorul, Venezuela stransese 10 meciuri oficiale in care nu cunoscuse gustul victoriei, dintre acestea 7 fiind infrangeri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chile(4-3-1-2): Bravo; Mauricio Isla, Maripan, Paulo Diaz, Vegas; Aranguiz, Pulgar, Arturo Vidal; Luis Jimenez; Alexis Sanchez, Brereton.

Venezuela(4-2-3-1): Farinez; R. Hernandez, Adrian Martinez, Ferraresi, Oscar Gonzalez; Rincon, Jose Martinez; Bello, Penaranda, Machis; Eric Ramírez.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit in aceste preliminarii, in tur, cand Venezuela a castigat cu 2-1.

Ponturi pariuri Chile – Venezuela zamy_bz.

Statisticile arata ca vom avea parte de un meci cu goluri, Chile pornind mare favorita, in ciuda victoriei Venezuelei din tur.Cred ca Chile si-a inteles lectia si va ataca, astfel incat sa-si adjudece cele trei puncte, cu atat mai mult cu cat ele o vor relansa catre turneul final. Daca te intereseaza informatii despre pontul zilei azi, poti vizita erticolul de aici.

Chile are si nevoie de puncte, iar victoria de zilele trecute ii ofera incredere ca poate ajunge la turneul final. Cred ca Chile va domina la toate capitolele: cornere, posesie sau suturi pe poarta si cred ca in final o sa-si adjudece si victoria. Insa mai cred si ca echipele vor faulta destul de mult si asta se va lasa cu cartonase.

Pronostic Chile – Venezuelapeste 4.5 cartonase – 1.67!

Leave a Comment: