Chindia – Dinamo ponturi pariuri 31.08.2020

Chindia - Dinamo ponturi pariuri

Duelul suferintei din sezonul trecut, va avea loc pe stadionul Ilie Oana, intre cele doua echipe care au fost cu un pas spre esalonul secund. Urmariti in continuare aceasta avancronica pentru a afla mai multe detalii despre acesta! Voi ati partiat ceva pe aceasta partida?

Chindia - Dinamo ponturi pariuri

Marti seara de la ora 21.00 va avea loc la Ploiesti, ultima partida a rundei a doua din Liga 1. Meciul va putea fi vizionat in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

Chindia.

A reusit sa ramana pe prima scena a fotbalului romanesc, dupa ce a trecut in barajul de mentinere, de elevii lui Claudiu Niculescu, invingand pe teren propriu cu scorul de 2-0, si terminand la egalitate in deplasare, scor 1-1.

A inceput cu stangul noua stagiune, fiind invinsa in deplasarea de la Iasi, cu scorul de 1-0, dupa un gol marcat de Juan Passaglia, inca din minutul 22. In continuare isi disputa meciurile de pe teren propriu, „in deplasare”, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Valmir Berisha si cu Cristian Negut au fost cei mai buni marcatori ai echipei in play-out, amandoi cu cate 2 goluri reusite.

Chindia - Dinamo statistici

Dinamo.

Vine dupa un sezon dezastruos in care era aproape sa retrogradeze in Liga 2, unul din cele mai slabe sezoane din ultimele 2 decenii. Inainte de luarea deciziei de a nu se mai continua meciurile, se afla pe penultima pozitie cu 25 de puncte acumulate in 9 meciuri jucate.

Este meciul de debut pentru proaspatul antrenor Cosmin Contra, care spera ca in acest sezon sa prinda un loc in play-off. In ultima runda cainii rosii au scos un rezultat de egalitate pe teren propriu impotriva lui Hermannstadt.

Cel mai bun marcator si in acelasi timp cel mai bun jucator al echipei in play-out, a fost Deian Sorescu, cu 4 goluri si 2 pase de gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Chindia (4-4-1-1): Moldovan – Dumitrascu, Pitian, Dinu, Martac – Ionita, Yameogo, Rata, Negut – Serban – Florea.

Dinamo (3-4-3): Straton – Bejan, Puljic, Ehmann – Sin, Achim, Rauta, Cretu – Fabbrini, Neicutescu, Sorescu .

Vezi toate cotele pentru Chindia – Dinamo!

Absenti.

  • Chindia: Cherchez, Corbu si Aioani.
  • Dinamo: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat pe terenul lui Dinamo, si a fost castigata de gazde cu scorul de 4-1.

Ponturi pariuri Chindia – Dinamo – K-boom.

Ultimele pozitii ocupate in play-out-ul sezonului precedent, se vor duela in aceasta runda sperand sa nu mai aiba emotiile retrogradarii la fel de mari ca in recentul campionat incheiat. Se pare ca Dinamo este pusa pe treaba reusind sa faca mai multe achizitii, iar cea mai importanta achizitie fiind antrenorul Cosmin Contra, cu care a luptat ultima oara pentru castigarea campionatului. Mizez in acest meci pe faptul ca alb-rosi nu vor pierde si ca se vor marca minim doua goluri in meci. In cele 4 meciuri directe disputate, Chindia a reusit sa castige o singura data, Dinamo de doua ori si au avut parte si de o remiza. De asemenea in toate aceste meciuri s-au marcat foarte multe goluri, cel mai putine 4. „Gurita” a venit la Dinamo cu gandul sa o ajute si sa faca performante si bineinteles ca nu isi permite sa porneasca cu stangul in aces proiect.

Pronostic Chindia – Dinamo: X2 si 2+ – 1.64