Chindia – Farul ponturi pariuri 18.09.2021

chindia farul ponturi pariuri

Stadionul Ilie Oana din Ploiesti va gazdui sambata cu incepere de la ora 14.30 partida de fotbal dintre Chindia Targoviste si Farul Constanta. Intalnirea va conta pentru etapa a 9-a din Romania Liga 1 si va putea fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

chindia farul ponturi pariuri

Chindia Targoviste

Continua sa isi schimbe domiciliul, a evoluat mai bine de un an la Buzau, acum revine la Ploiesti, in ciuda acestui fapt este neinvinsa pe teren propriu sezonul actual.

Dambovitenii au 9 puncte dupa 8 etape disputate, in ultima runda reusind sa obtina al doilea succes stagional, dupa cel cu Dinamo, acum s-au impus pe terenul noii promovate CS Mioveni.

Formatia pregatita de Emil Sandoi ramane una extrem de pragmatica, stie sa se apere agresiv, organizat, este foarte dificil sa gasesti ca adversar spatii catre poarta sa.

De regula ofera partide in care se inscrie foarte putin, doar doua din cele 8 meciuri din actualul sezon au avut peste 2.5 goluri, de evitat pronosticuri Liga 1 inspirate de la piata de goluri.

Farul Constanta

Gheorghe Hagi a revenit pe banca tehnica a constantenilor si rezultatele nu au intarziat sa apara, dupa 8 runde ocupa locul 4 la 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Singurul meci in care a suferit un esec a fost de altfel cel din Gruia, unde a cedat la limita scor 1-0. Runda precedenta s-a impus 5-a acasa cu Academica Clinceni, lanterna rosie.

Dobrogenii au cea mai buna defensiva din Liga 1, iar atacul incepe sa fie din ce in ce mai productiv, Jefte Betancor, atacantul adus vara aceasta de la Voluntari a marcat deja de 7 ori, iar Adrian Petre de 3.

Nu a castigat inca niciun meci pe teren strain din cele 4 jucate, 3 remize la FCU Craiova, UTA Arad si Rapid, plus esecul cu CFR fiind rezultatele obtinute.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Chindia (3-4-3): Cabuz – Celea, Capusa, Dinu – Popadiuc, Iacob, Dulca, Serban – Florea, Popa, Negut.

Farul (4-4-2: Aioani – de Nooijer, Larie, Ghita, Dussaut – Boboc, Pitu, Artean, Purece – Betancor, Ganea.

Vezi aici toate cotele pentru Chindia – Farul!

Absenti.

Chindia: nu sunt.

Farul: Andrei Ciobanu – incert.

Istoric confruntari directe.

Farul este neinfranta in precedentele 4 partide directe cu dambovitenii, interval in care a obtinut 3 victorii si doua remize.

Cele doua formatii s-au infruntat sezonul precedent in semifinalele pentru play-off-ul Conference League, constantenii reusind sa se impuna cu 3-2.

Ponturi pariuri Chindia – Farul – Lily84.

Chindia este o echipa organizata, dar in primul rand defensiv, pe faza de atac deseori conteaza foarte putin si asta nu cred ca ii va fi de ajutor contra unui adversar ce face posesie.

Farul cauta primul succes afara, iar Gheorghe Hagi stie ca poate castiga la Ploiesti daca elevii sai vor ataca metodic si in valuri, au aceasta capacitate de a-si domina adversarii gratie unei excelente circulatii a balonului.

Voi miza pe formatia care practica un fotbal total, Gheorghe Hagi a revenit pe banca dobrogenilor si acestia au cea mai buna defensiva a campionatului, in plus se descurca destul de bine si in atac, victoria gazdelor are o cota foarte buna la Publicwin.

Pronostic Chindia – Farul: victorie Farul cota 2.43