Chindia – Gaz Metan ponturi pariuri 13.05.2022

chindia gaz metan

Chindia Târgovişte o întâlneşte vineri de la ora 17:30 pe Gaz Metan. Partida se va desfăşura pe Stadionul Ilie Oana din Ploieşti, în cadrul rundei cu numărul 9 din Play-Out.

chindia gaz metan

În cazul în care doreşti să îţi creezi un nou cont la o agenţie, îţi recomand să citeşti articolul case de pariuri deschise non-stop, pentru a face alegerea cea mai bună.

Chindia

Dâmboviţenii au avut una dintre cele mai puternice defensive în sezonul regular, după CFR Cluj, Farul Constanţa, UTA Arad şi FC Argeş, încasând doar 23 goluri.

Precum adversara de astăzi şi Chindia a a avut un parcurs de play-out dezastruos, acumulând o singură victorie în 8 etape, împotriva celor de la Academica Clinceni, cu scorul de 3-0, iar bilanţul fiind de 2 remize şi 5 eşecuri.

Trupa antrenată de Emil Sandoi nu mai are nicio şansă de a evita barajul, aflându-se la 5 puncte în spatele celor de la CS Mioveni, care ocupă primul loc de salvare, iar aceasta fiind ultima etapă din acest sezon.

Gaz Metan

Medieşenii nu mai au nicio şansă de a evita retrogradarea, aflându-se pe ultima poziţie în play-out cu un punctaj negativ de -38 din cauza depunctărilor.

Cel mai probabil echipa se va desființa după aceasta ultimă etapă din cauza problemelor financiare din ultima perioadă.

Formaţia medieşeană a înregistrat prima victorie după o serie de 13 înfrângeri consecutive, impunându-se pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni, rezultatul final fiind 4-3.

Echipe probabile şi absenţi

Echipe probabile

Chindia (4-4-2): Cabuz; Capusa, Pitian, Iacob, Butean; Rrumbullaku, Passaglia, Popadiuc, Serban; Sila, Chunchukov.

Gaz Metan (4-4-2): Grosz; Francisco Junior, Avram, Kanda, Felix Mathaus; Ursu, Maxim, Gaspar, Costea; Iancu, Domsa.

Absenţi

Chindia:

Gaz Metan:

Istoric confruntări directe

Ultima confruntare dintre cele două formaţii a avut loc în runda a 30-a a sezonului regular, acolo unde Chindia s-a impus fără mari probleme, rezultatul final fiind 4-0.

Chindia – Gaz Metan ponturi pariuri – Flavius08

Din cauza problemelor pe care le au medieşenii, casele de pariuri o dau mare favorită pe Chindia, SUPERBET oferă o cotă de doar 1.08 pentru victoria acestora. În cazul în care nu ai cont, accesează articolul cod bonus superbet pentru a vedea cum poţi primi 500 RON gratis.

În opinia mea, dâmboviţenii vor marca foarte repede în poarta celor de la Gaz Metan, fiind o echipă dezechilibrată din toate punctele de vedere, cu un nou antrenor şi cu foarte mulţi jucători fără experienţă.

Din cauza faptului că agenţia de pariuri sportive SUPERBET oferă o cotă foarte mică pentru victoria trupei lui Emil Sandoi, am ales să mizez pe un pronostic combo interesant, bazat pe pauză/final şi goluri.

Pronostic Chindia – Gaz Metan1 pauză/1 final & Interval 3-6 goluri – COTĂ 1.85