Chindia – Sepsi ponturi pariuri 23.11.2020

Chindia - Sepsi ponturi pariuri 23112020

Chindia Targoviste o va infrunta pe Sepsi Sfantu Gheorghe luni seara in cadrul rundei a 11-a din Romania Liga 1. Dambovitenii vin cu un moral foarte bun dupa succesul reusit pe Ion Oblemenco. Partida va putea fi urmarita pe Digi Sport 1. Telekom Sport 1 si Look Plus.

Chindia - Sepsi ponturi pariuri 23112020

Chindia Targoviste.

Echipa pregatita de Emil Sandoi face un sezon foarte bun pana in prezent si se pare ca nu va avea aceleasi probleme cu evitarea retrogradarii.

Dambovitenii vin dupa un succes 1-0 pe terenul Universitatii Craiova, un meci in care s-au aparat foarte precis, oltenii nu si-au creat mari ocazii de a marca.

In ciuda pozitiei destul de bune din clasament are un golaveraj negativ, a marcat 6 goluri si a incasat 7, astfel are cel mai slab atac din Liga 1, dar si a 4-a aparare.

Pe teren propriu a castigat doua din cele 4 jocuri disputate, cu Dinamo si Gaz Metan Medias, ambele cu acelasi scor: 1-0.

Sepsi Sfantu Gheorghe.

Isi propune ca in actualul sezon sa numai rateze prezenta in play-off, in prezent fiind in grafic, ocupa locul 5 cu 16 puncte, dar poate pierde aceasta pozitie in cazul unui esec.

Echipa din Sfantu Gheorghe a remizat in ultima runda 1-1 acasa cu Hermannstadt, asta dupa ce urma cu doua etape fusese invinsa de Academica Clinceni in deplasare.

Esecul cu ilfovenii a fost de altfel si singurul inregistrat in deplasare sezonul acesta, doua remize si doua victorii fusesera celelalte rezultate obtinute.

Asemeni adversarei sale nu ofera foarte mult spectacol, doar 3 partide din precedentele 10 au consemnat peste 3 goluri marcate.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Chindia Targoviste (4-4-2): Aioani – Dumitrascu, Iacob, Capusa, Pitian – Rata, Dulca, Fomba, Negut – Daniel Florea, Daniel Popa.

Sepsi Sfantu Gheorghe (4-4-2): Collado – Mitrea, Bouhenna, Dimitrov, Stefan – Golofca, Stefanescu, Fofana, Vasvari – Fulop Safranko.

Absenti.

Chindia Targoviste: Thomas Diaz.

Sepsi Sfantu Gheorghe: Panagiotis Deligiannidis, Ioan Dumiter.

Istoric confruntari directe.

De 6 ori s-au intalnit cele doua formatii in ultimii 4 ani, iar Sepsi domina clar bilantul cu 3 victorii si 3 remize.

Ponturi pariuri Chindia TargovisteSepsi Sfantu Gheorghe – Lily 84.

Sepsi Sfantu Gheorghe are un singur esec in primele 5 deplasari ale sezonului, dar pana acum nu a castigat pe terenul Chindiei in cele 3 jocuri.

Am mare incredere in Emil Sandoi care stie sa organizeze exemplar defensiva formatiei sale, inchide practic orice culoar catre poarta lui Aioani.

Chindia nu va pierde acest joc, a rezistat foarte bine pana acum atat contra CFR-ului cat si contra Universitatii Craiova, nu vad de ce nu ar reusi un rezultat pozitiv si contra lui Sepsi.

Pronostic Chindia TargovisteSepsi Sfantu Gheorghe: Chindia Targoviste sansa dubla 1X & sub 3.5 goluri >> cota 2.00