Chindia – ”U” Craiova ponturi pariuri 27.02.2021

Ponturi Chindia vs Craiova

Chindia Targoviste si Universitatea Craiova se vor infrunta sambata seara in cadrul etapei a 25-a din Romania Liga 1. Partida este una extrem de importanta pentru ambele formatii, dambovitenii pot reveni in lupta pentru play-off cu un succes, in timp ce oltenii spera sa se apropie de primele doua clasate.

Ponturi Chindia vs Craiova

Chindia Targoviste.

Una dintre surprizele frumoase ale acestei editii de Liga 1, dupa ce in sezonul precedent a evitat in extremis retrogradarea, in actualul are inca sanse de a intra in lupta la titlu.

Forma de moment nu este insa una foarte grozava pentru elevii lui Emil Sandoi, au 6 partide consecutive fara victorie in campionat, rezultate care i-au indepartat de primele 6 pozitii, astfel poate fi incercat pe biletul zilei azi oaspetii + 1.5 goluri.

Nici avantajul terenului propriu nu este concretizat de damboviteni, un singur succes acasa in ultimele 9 jocuri, un 2-1 cu Academica Clinceni, e drept insa Chindia inca nu poate evolua la Targoviste, de la etapa la etapa schimba arena pe care evolueaza, acest fapt influentand negativ forma jucatorilor.

”U” Craiova.

Oltenii au revenit in lupta pentru titlu sub conducerea lui Marinos Ouzounidos, sunt pe locul 3 in Liga 1 cu 47 de puncte la 4 lungimi in urma primelor doua clasate CFR Cluj si FCSB.

Se pare ca a depasit perioada extrem de slaba in care nu castiga, stabilind un record negativ in actualul sezon de 7 meciuri consecutive fara victorie, s-a impus in 4 din precedentele 5 jocuri.

Dar important este faptul ca in acest interval de 5 infruntari nu a primit gol, de altfel are a doua defensiva a campionatului intern dupa CFR Cluj, cu doar 13 goluri incasate in 24 de runde, de evitat pentru acest meci un pronostic Liga 1 bazat pe multe goluri.

Elvir Koljic a revenit la antrenamente dupa accidentarea provocata de Mihalache, insa nu efectueza intregul antrenamant inca, doar anumite parti, va face deplasarea cu echipa la Buzau, sunt extrem de mici sanse de a evolua.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Chindia Targoviste: (4-4-2) : Aioani – Capusa, Pitian, Bourama, Dinu – Diaz, Dulca, Rata, Negut – Popa, Florea.

”U” Craiova: (4-2-3-1) : Pigliacelli – Vladoiu, Pap, Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Campanu, Cicaldau, Baiaram – Ivan.

Vezi aici toate cotele pentru Chindia – ”U” Craiova!

Absenti.

Chindia Targoviste: Alex Negrea, Mihai Neicutescu, Georgin Cherchez – accidentati.

”U” Craiova: Reagy Ofosu, Alexandru Balasa, Stephan Acka – accidentati; Elvir Koljic – incert.

Istoric confruntari directe.

Cele doua formatii s-au infruntat de 3 ori in ultimii doi ani, fiecare si-a trecut in cont cate un succes, un alt joc s-a terminat la egalitate.

Ponturi pariuri Chindia – ”U” Craiova – Lily84.

Chindia a avut rezultate bune in aceasta editie de Liga 1, totusi lotul lui Emil Sandoi nu este unul echilibrat valoric care sa ii permita cu succes rotatia jucatorilor.

Astfel se si explica ultimele rezultate, 4 infrangeri in precedentele 6 jocuri, ceea ce nu este deloc bine in perspectiva unui duel cu o formatie ce nu a primit gol de 5 meciuri.

Oltenii au cativa jucatori indisponibili, insa nu vor resimti asta, au inlocuitori la fel de valorosi, Andrei Ivan se descurca destul de bine in avanposturi, iar Alex Cicaldau s-a adaptat noului sau post. De asemenea Juan Camara pare un jucator tehnic, capabil sa ajute foarte mult pe faza de atac.

Mizez pe un succes al oaspetilor, si-au recapatat increderea, iar apropierea de lider a dat o motivatie suplimentara jucatorilor, nu in ultimul rand jocul Craiovei pe faza de atac arata de la meci la meci mai multa consistenta.

Pronostic Chindia – ”U” Craiova: victorie ”U” Craiova cota 1.95