Chindia – Voluntari ponturi pariuri 05.08.2020

chindia - voluntari - pronosticuri pariuri 05.04.2021

FC Voluntari isi poate asigura salvarea de la retrogradare daca va obtine cele 3 puncte puse in joc la partida pe care o va disputa miercuri seara contra Chindiei Targoviste. Meciul se va desfasura cu incepere de la ora 17.00 si poate fi urmarit pe Telekom Sport si Digi Sport.

Chindia Targoviste.

Este ultima clasata in Liga 1 cu doar 20 de puncte castigate fara nicio sansa de a se salva de la retrogradare, prima formatie aflata deasupra zonei rosii are un avans de 11 puncte.

A sperat intr-un reviniment dupa ce Emil Sandoi l-a inlocuit pe Viorel Moldovan pe banca tehnica, insa aceasta strategie nu a dat roade.

De la reluarea campionatului a disputat 9 partide din care a castigat doar doua, in celelalte 7 a suferit infrangeri.

Dambovitenii au primit cel putin un gol in 33 dintre cele 37 de meciuri jucate in editia curenta, 15 dintre cele 36 de goluri reusite de Chindia au fost izbutite din momente statice.

Voluntari.

Ilfovenii pot scapa definitiv de grijile retrogradarii daca se vor impune in acest ultim meci, in caz contar depind de jocul rezultatelor si prinde barajul cu Mioveni.

A inceput foarte bine de dupa pandemie cu 5 victorii consecutive si se parea ca Mihai Teja a gasit formula castigatoare, iar retrogradarea era de domeniul trecutului.

Nu a putut mentine insa acelasi ritm si cu doar 4 puncte castigate din 18 posibile in urmatoarele 6 meciuri se vede acum in postura de a tremura serios.

Precedentele 3 deplasari de la Hermanstadt, Clinceni si Poli Iasi le-a pierdut pe toate cu acelasi scor: 2-1.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Chindia  (4-2-3-1): Aioani – Corbu, Benga, Diallo, Dumitrascu – Bic, Rata – Negut, Barbu, Ivancic – Florea.

 

Voluntari (4-3-3): Cojocaru – Struna, Pascanu, Armas, Belu – Capatana, Gorobsov, Pablo – Gheorghe, Tara, Matan.

 

 

Vezi toate cotele pentru Chindia – Voluntari!

Absenti.

  • Chindia: Cherchez Georgian Cristian – accidentat.
  • Voluntari: nu sunt.

Istoric Confruntari Directe.

  • In acest sezon cele doua formatii s-au infruntat de 3 ori, Voluntari are doua vitorii, iar Chindia Targoviste una.

Ponturi Romania Liga 1: Sepsi – Academica: cota 1.70!

Ponturi pariuri Chindia – Voluntari – Lily84.

Victoria este vitala pentru Voluntari in ideea de a evita un eventual baraj de retrogradare in care se poate intampla absolut orice.

Chindia este deja in Liga a 2-a nu cred ca va mai forta in acest ultim meci, mai degraba va incerca jucatorii tineri pentru a vedea ce optiuni sunt pentru sezonul viitor.

Oaspetii sunt o echipa mult mai valoroasa au in linia mediana jucatori caliti in Liga 1, iar in atac Matan poate destabiliza lejer defensiva damboviteana.

Pronostic  Chindia – Voluntari: Voluntari castiga oricare repriza – 1.55