Cipru – Croatia Ponturi Pariuri 08.10.2021

cipru croatia ponturi pariuri

Vineri, 08.10.2021, in etapa a 7-a a grupei H din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, avem partida dintre Cipru si Croatia, partida care este foarte importanta pentru oaspeti.

Partida se va disputa pe AEK Arena din Larnaca, incepand cu ora 21:45 si va fi arbitrata de englezul M. Oliver.

cipru croatia ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Betano si accesati betano bonus fara depunere pentru mai multe beneficii!

Cipru

Cipriu nu traverseaza cea mai buna forma in acest moment, avand trei partide jucate in luna septembrie din care toate au fost pierdute la diferenta de minim doua goluri.

Se claseaza pe ultima pozitie in clasament, reusind sa inscrie un singur gol in cele 6 etape disputate in preliminariile Cupei Mondiale 2022.

A reusit sa obtina 4 puncte in cadrul acestei competitii, in urma rezultatului de egalitate cu Slovacia, scor 0-0 si victoria contra Sloveniei, scor 1-0.

Nu credem ca vor reusi sa puna prea mari probleme croatilor, chiar daca in partida din tur s-au descurcat destul de decent.

Croatia

Croatia este la egalitate de puncte in grupa cu Rusia ( ambele 13 puncte) si se lupta pentru primul loc, astfel credem ca vor trata meciul cu seriozitate.

A castigat 4 dintre cele 6 partide disputate in preliminariile Campionatului Mondial 2022. Din 3 partide disputate in deplasare, au reusit sa obtina victoria doar impotriva Slovaciei.

Din punct de vedere defensiv se prezinta foarte bine iar in aceasta etapa, chit ca joaca in deplasare, intalneste echipa cu cel mai slab atac.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Cipru (3-4-3) : Michail – Karo, K.Sotiriou, Katelaris – Psaltis, Kastanos, Artymatas, Avraam – Loizou, P.Sotiriou, Pittas

Croatia ( 4-3-3): Livakovic – Uremovic, Vida, Caleta-Car, Barisic – Brozovic, Kovacic, Modric – Ivanusec, Kramaric, Perisic.

Absenti

Cipru: Nu au absente importante in lot.

Croatia: Juranovic, Lovren, Ivusic

Istoric confruntari directe

In ultimul meci disputat intre cele doua echipe, croatii s-au impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu. Au dominat din punct de vedere statistic meciul avand nu mai putin de 18 ocazii de gol.

Cipru – Croatia Ponturi Pariuri – Paul 0722

Puteti urmari pontul pentru acest meci precum si biletul zilei pariu sigur pe site-ul nostru!

Croatia este in prezent pe primul loc in grupa, cot la cot cu Rusia la numarul de puncte acumulate si credem ca vor trata aceasta partida ca atare intrucat doresc sa ocupe prima pozitie.

In ultimele 5 partide disputate de Cipru acesta le-au pierdut pe toate si se afla intr-o forma destul de modesta am putea spune, pe cand Croatia are castigate 3 din ultimele 5 partide disputate.

Croatii nu vor intampina probleme deosebite in aceasta deplasare, intrucat Cipru are cea mai slaba ofensiva din grupa, iar croatii stau foarte bine in aparare.

Pronostic Cipru – Croatia 2 si sub 3,5 goluri marcate in meci! Cota 1.75!