Cipru – Rusia ponturi pariuri 04.09.2021

cipru rusia ponturi pariuri

Sambata, in preliminariile pentru Cupa Mondiala din Qatar, in grupa H, le vom avea fata in fata pe Cipru si Rusia.

Partida se va disputa pe Neo GSP Stadium din Nicosia, va incepe la ora 19:00 si va fi transmis in Romania pe canalul Digi Sport 1!

cipru rusia ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si pariati pronosticul propus cat si alte pariuri, accesand site-ul casei de pariuri!

Cipru

Cipru ocupa ultimul loc in grupa H, adunand pana in aceasta etapa 4 puncte, avand un singur gol marcat si 4 incasate. Face parte din cea mai echilibrata grupa fiecare echipa adunand minim 4 puncte, totusi Rusia si Croatia disputandu-si locul 1.

In prima etapa a acestei grupe, Cipru a remizat 0-0 acasa cu Slovacia, un rezultat surprinzator, Slovacia fiind clar favorita. Cipru a dominat partida avand mai multe ocazii de gol si mai multe suturi pe poarta. Al doilea meci, Cipru l-a disputat in deplasare, in Croatia, pierzand onorabil, cu scorul de 1-0.

In al 3-lea meci, disputat acasa, Cipru a reusit surpriza, castigand in fata Sloveniei cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Pittas in minutul 42. Totusi in meciul de saptamana aceasta, Cipru a pierdut drastic in Malta, cu scorul de 3-0, desi erau favoriti la castigarea partidei.

Rusia

Rusia se afla in lupta directa cu Croatia pentru a obtine locul 1 in grupa H si implicit calificarea directa la Cupa Mondiala. A adunat 7 puncte dupa 4 etape, cu 6 goluri marcate si 4 incasate, iar un alt rezultat in afara victoriei in Cipru ar insemna un adevarat esec si o indepartare de obiectiv.

In prima partida, Rusia a trecut cu 3-1 in deplasare, de Malta, prin golurile marcate de Dzyuba, Fernandes si Sobolev. A 2-a etapa Rusia a csatigat acasa in fata Sloveniei, cu scorul de 2-1, marcand Dzyuba o dubla, pentru ca a 3-a etapa sa aduca dezamagirea unei infrangeri in Slovacia, scor 2-1, pentru Rusia marcand Fernandes.

Participarea la Euro 2020 nu a fost una demna de evolutia de la mondialul gazduit chiar de ei in 2018, pierzand in fata Belgiei cu scorul de 3-0, castigand greu cu Finlanda, scor 1-0 si fiind invinsi si de Danemarca cu scorul de 4-1.

In ultima partida disputata, in saptamana aceasta, Rusia a remizat pe teren propriu cu Croatia, in disputa pentru locul 1 in grupa, intr-o partida in care au fost dominati din punct de vedere statistic, obtinand totusi un punct meritat.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Cipru (5-4-1): Michail – Ioannou, Antoniadis, Panagiotou, Karo, Psaltis – Papoulis, Artymatas, Kyriakou, Pittas – Christofi

Rusia (4-3-3): Guilherme – Fernandes, Diveyev, Dzhikiya, Karavaev – Erokhin, Barinov, Golovin – Bakaev, Smolov, Cheryshev

Absenti

Cipru: Soteriou

Rusia:

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe au fost in acceasi grupa de calificare si in calificarile pentru Euro 2020, Rusia reusind sa se impuna in ambele partide, 1-0 acasa si 5-0 in Cipru.

Cipru – Rusia ponturi pariuri – Paul0722

Rusia este obligata sa obtina victoria, avand in vedere faptul ca in etapa trecuta a remizat cu Croatia, iar orice alt rezultat in afara de victorie, le-ar scadea semnificativ sansele sa obtina locul 1 in grupa si implicit calificarea directa la Camionatul Mondial.

Cipru in cazul unei victorii poate egala Rusia la puncte, grupa H fiind cea mai echilibrata grupa si rezultatele demonstrand ca orice rezultat este posibil in fiecare partida disputata.

Consider ca Rusia isi va adjudeca calitatea de favorita si va castiga aceasta partida, fiind nevoiti totusi sa acorde maxima atentie celor din Cipru si sa se mobilizeze la maxim pentru a incheia meciul victoriosi.

Pronostic Cipru – Rusia: 2 si peste 1.5 goluri! Cota 1.72!