Cipru – Slovacia ponturi pariuri 24.03.2021

Forma Andrew: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Andrew
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Neo GSP Stadium din Nicosia gazduieste partida de debut a cipriotilor din campania pentru calificarile la CM impotriva Slovaciei incepand cu ora 21:45.

Te invit sa citesti analiza mea de mai jos si sa vezi ce pont in cota de 1,95 iti propun pentru duelul din Cipru acolo unde am o favorita certa la victorie.

Cipru Slovacia Ponturi Pariuri

Cipru.

Cipriotii au dezamagit in campania din Liga Natiunilor unde nu au reusit sa evite ultima pozitie in grupa C. Albii au strans doar 4 puncte in cele 6 partide si au terminat astfel ultimii cu un golaveraj de 2 la 10, exprimand multe despre prestatiile acestora in finalul anului precedent.

Cipru a incasat 6 goluri in deplasarile de la Luxemburg si Muntenegru fara sa reuseasca sa marcheze. Prestatie totusi ofensiva in jocul de la Podgorica unde oaspetilor le-a lipsit sansaa pentru a bifa macar o reusita, Kakoulis si Ioannou ratand marile ocazii.

Doar 2 victorii pentru Cipru in ultimii doi ani pe teren propriu impotriva celor de la San Marino (5-0) si Luxemburg (2-1). 

Slovacia.

Selectionata lui Tarkovic nu s-a descurcat nici ea prea bine in campania din Liga Natiunilor. A incheiat si ea tot pe ultima pozitie si a retrogradat in grupa C.

Prestatii modeste din partea slovacilor care au strans doar 4 puncte in 6 jocuri. A scos o remiza in deplasarea de la Isreal (1-1) si un succes pe teren propriu impotriva celor de la Scotia (1-0). Cu toate acestea, a reusit calificarea la CE din 2020 dupa ce a eliminat-o pe Irlanda de Nord cu scorul de 2-1 grazie golului marcat de Duris in minutul 110.

Marek Hamsik este marea absenta din tabara oaspetilor, insa este de asteptat sa ii vedem la treaba pe Dubravka, Rusnak sau Mak.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Cipru (4-3-3): Demetris – Antoniou, Laifis, Sielis, Ioannou – Artymatas, Kousoulos, Kastanos – Pittas, Ilia, Tzionis

Slovacia (4-2-3-1): Dubravka – Pekarik, Hankcko, Skriniar, Hubocan – Kucka, Lobotka – Gregus, Rusnak, Duris – Mak

Absenti.

Cipru :
Slovacia:

Istoric Confruntări Directe

Au trecut 14 ani de la ultima reprezentatie directa oficiala. In 2007, cele doua selectionate se intalneau in cadrul campaniei de calificari pentru CE, Slovacia reusind sa castige in ambele randuri, scor 6-1 si 3-1.

Poti paria pe o cota de 2.10 pentru cel putin 2 goluri marcate de Slovacia chiar la Unibet, o casă de pariuri foarte apreciată la noi. Vezi ce au spus jucătorii, in articolul Pareri Unibet

Ponturi pariuri Cipru – Slovacia -> Andrew.

Chiar daca Slovacia nu a excelat in Liga Natiunilor, s-a vazut implicarea in barajul pentru CE si cred ca are capacitatea sa castige la Nicosia.

Cipru a inregistrat 4 infrangeri in ultimele 5 jocuri oficiale pe teren propriu. Prestatii slabe din partea cipriotilor care au primit in medie 2 goluri per meci.

Slovacia are de luat o revansa dupa dezamagirea din Nations League si nu isi permite sa debuteze cu stangul in aceasta campanie. Are in fata unul dintre cei mai slabi adversari din grupa H si este obligata sa castige. Mak si Duris sunt asteptati sa iasa la rampa si sa marcheze.

Pronostic Cipru – Slovacia:2 solist – Cota 1.95

Leave a Comment: