Pont Cirstea – Kontaveit – WTA Ostrava – 20.09.2021

După sfertul de finală de la Portoroz, Sorana Cîrstea încearcă să ajungă cât mai departe și la turneul din Cehia, de la Ostrava. N-a avut noroc la tragerea la sorți, având în vedere că o va înfrunta pe Anett Kontaveit, o jucătoare cu care s-a mai întâlnit până acum. Disputa va putea fi urmărită în direct pe unul din canalele DigiSport, nu mai devreme de ora 18:00.

Ponturi pariuri Cirstea vs Kontaveit

Sorana Cîrstea

După ce anul trecut n-a reușit să treacă de faza calificărilor pentru acest turneu, iat-o pe Sorana prezentă în premieră pe tabloul principal.

Cu 23 victorii și 16 înfrângeri, Cîrstea a avut parte în acest an de unul din cele mai bune sezoane ale carierei.

Pe hard indoor, conaționala noastră nu s-a simțit niciodată foarte bine, având în vedere că de-a lungul carierei a strâns mai multe înfrângeri decât victorii (48 vs 46).

Anett Kontaveit

După eliminarea din turul 3 de la US Open, Anett n-a mai participat la nicio competiție.

La fel ca și Sorana, ea a mai participat și anul trecut la Ostrava, unde însă s-a oprit în optimile de finală.

Nici Kontaveit n-a impresionat în ultimii ani pe hard indoor, însă ea stă mult mai bine la acest capitol decât conaționala noastră, având în carieră un procentaj de 67% victorii pe această suprafață.

Întâlniri directe

Nu mai puțin de 4 confruntări au avut loc până acum între Sorana și Anett, scorul fiind categoric în favoarea lui Kontaveit, 4-0.

Ultima dată s-au aflat față în față chiar în acest an la Miami, partidă încheiată cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3.

Pronostic Cîrstea – Kontaveit

Chiar dacă Sorana pare să aibă un complex psihologic în fața lui Kontaveit, mă aștept ca românca să înceapă foarte bine acest meci.

N-o văd pe vreuna dintre cele 2 tenismene să forțeze încă din primele 2 game-uri, ci cred că vom avea parte de egalitate.

Niciuna n-a mai jucat de mult timp pe hard indoor, așadar până se acomodează cu suprafața de la Ostrava cred că vor trece câteva game-uri bune.

În 3 din cele 4 întâlniri directe, primul set ne-a oferit minim 9 game-uri, așadar încep foarte bine ambele jucătoare.

Leave a Comment: