Pont Cirstea – Pavlyuchenkova – WTA Australian Open – 22.01.2022

A doua româncă prezentă în turul 3 de la Australian Open este Sorana Cîrstea, care va avea parte de o confruntare „de foc” în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova. Cine va reuși să se impună în acest meci o poate avea drept adversară în optimi pe Iga Swiatek, una din principalele candidate la câștigarea Grand Slamului.

ponturi pariuri cirstea vs pavlyuchenkova

Sorana Cîrstea

Petra Kvitova și Kristina Kucova n-au avut nicio șansă în fața Soranei, care s-a impus în minimul de seturi în ambele partide.

Așadar, Cîrstea bifează a 5-a prezență în turul 3 la Australian Open.

În primele 2 competiții dinaintea acestui Grand Slam, românca n-a impresionat, pierzând în primul tur la Adelaide 2 și în optimile de finală la Melbourne Summer Set 2.

Anastasia Pavlyuchenkova

Ajunsă la 30 de ani, rusoaica trece prin cea mai prolifică perioadă a carierei, fiind pe locul 11 WTA.

La fel ca și Sorana, Anastasia și-a dominat cele 2 oponente de la Australian Open 2022, pierzând 3, respectiv 4 game-uri în fața lui Bondar și Stosur.

AO este Grand Slamul unde Pavlyuchenkova se simte excelent, având în vedere că de 3 ori a ajuns până în faza sferturilor de finală.

Întâlniri directe

Nu mai puțin de 6 dispute directe au avut loc până acum între Sorana și Anastasia, cele 2 fiind la egalitate, scor 3-3.

Ultima dată s-au întâlnit în 2018, pe iarba de la Eastbourne, unde rusoaica s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-4.

Pronostic Cîrstea – Pavlyuchenkova

Mi-a fost greu să aleg un pronostic pentru acest meci fiindcă mi se pare mult mai dificil de anticipat care va fi desfășurarea decât o arată cotele.

Ambele jucătoare au oferit un tenis de calitate, dominându-și adversarele, astfel că se anunță un meci strâns.

Cred că Sorana și Anastasia vor merge cap la cap după primele 4 game-uri.

Ambele se simt excelent pe hard și au demonstrat asta de-a lungul carierei, fiind 2 tenismene cu mare experiență în circuitul WTA.

Totodată, se cunosc foarte bine între ele, înfruntându-se de 6 ori până acum, astfel că mi-e greu să cred că vom vedea un start de meci dominat clar de vreuna dintre cele 2.

Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2, cota 2.22!