Clermont – Brest ponturi pariuri 19.09.2021

clermont brest ponturi pariuri

Stade Gabriel Montpied va gazdui duminica cu incepere de la ora 16.00 partida de fotbal dintre Clermont si Brest care va conta pentru etapa a 6-a din Franta Ligue 1.

clermont brest ponturi pariuri

Clermont

Gazdele au un debut destul de bun in Ligue 1 in ciuda faptului ca sunt o echipa nou promovata, dupa 5 runde ocupa locul 6 in clasament cu 8 puncte castigate.

In ultima etapa a pierdut 4-0 pe terenul lui PSG, insa pana atunci avea doua victorii cu Bordeaux si Troyes, respectiv doua remize 3-3 in deplasare la Lyon si 2-2 acasa cu Metz.

Stade Gabriel-Montpied, este un adevarat punct forte al sau, a pierdut doar unul ultimele 21 de meciuri din canmpionat pe teren propriu, incepand cu sezonul trecut pe cand evolua in Ligue 2.

Brest

Oaspetii au doar 3 puncte cumulate in 5 runde, destul de putine si se pare ca va fi un nou sezon extrem de dificil in care vor fi implicati in lupta pentru evitarea retrogradarii.

A remizat de 3 ori pana acum in Ligue 1, in deplasare la Lyon si pe teren propriu cu Angers si Rennes, de asemenea a suferit si doua infrangeri: 2-4 acasa cu PSG si 3-1 in deplasarea de la Strasbourg.

Nu are o statistica incurajatoare atunci cand vine vorba de rezultate obtinute pe teren strain, doar o singura victorie in precedentele 16 partide din deplasare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Clermont (4-3-3): Desmas – Zedadka, Hountondji, Ogier, N'Simba – Abdul Samed, Gastien, Berthomier – Dossou, Allevinah, Hamel.

Brest (4-3-3): Bizot – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassier, Duverne – Agoume, M'Bock, Faivre – Honorat, Del Castillo, Cardona.

Vezi aici toate cotele pentru Clermont – Brest!

Absenti.

Clermont: Mohamed Bayo – incert.

Brest: Christophe Herelle, Sebastien Cibois, Jens Uronen – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Brest este neinfranta in fata lui Clermont, dar trebuie mentionat faptul ca toate jocurile s-au desfasurat pe cand cele doua formatii evoluau in Ligue 2.

Ponturi pariuri Clermont – Brest Lily84.

Clermont este mai bine clasata dupa 5 etape, dar in opinia mea nu a impresionat, este totusi o echipa nou promovata care nu a suferit mari schimbari la nivelul lotului dupa promovare.

Brest ramane un adversar imprevizibil, dar care este totusi preocupat in permanenta de faza ofensiva, ma astept la aceiasi strategie si pe Stade Gabriel Montpied.

Ambele echipe au incast destul de multe goluri pe acest debut de sezon, e clar inca nu sunt foarte bine puse la punct in ceea ce priveste organizarea defensiva.

Pronostic Clermont – Brest: Ambele echipe inscriu cota 1.80