Clermont – Rennes ponturi pariuri 23.01.2022

clermont rennes ponturi pariuri

Runda a 22-a din Ligue 1 le aduce fata in fata pe Clermont Foot 63, ocupanta locului 17, si Stade Rennais, ocupanta pozitiei a 5-a. Partida este programta duminica, de la 16:00, pe Stade gabriel Montpied. Reuseste Rennes sa ofere o noua demonstratie de fotbal? VEZI in continuare care este recomandarea mea de la acest duel!

clermont rennes ponturi pariuri

Clermont.

Nu traverseaza o perioada prea buna, pierzand 3 din cele 4 meciuri pe care le-a disputat in anul 2022. De asemenea, tin sa precizez faptul ca NU a marcat nici macar 1 gol in aceste ultime 4 jocuri.

Pierre-Yves Hamel poate fi folosit din nou. Atacantul francez de 27 de ani nu a putut juca in meciul cu Strasbourg din runda precedenta deoarece a fost suspendat pentru un cumul de cartonase galbene. Sanse mari sa il vedem pe teren inca din primul minut de joc.

Insa, Jim Allevinah, Mohamed Bayo si Saif-Eddine Khaoui raman in continuare indisponibili, si asta pentru ca toti 3 au acces cu nationalele lor in play-off-ul Cupei Africii pe Natiuni.

Rennes.

Vine dupa succesul impresionant cu Bordeaux. Terrier, Bourigeaud, Laborde si Truffert cu cate 1 gol, si Guirassy cu o dubla pe sfarsitul jocului, au facut ca tabela sa arate dupa fluierul final un neverosimil 6-0.

Kamaldeen Sulemana a fost eliminat cu nationala Ghanei de la Cupa Africii pe Natiuni, insa, chiar si asa, este posibil ca mijlocasul de 19 ani sa nu poata fi folosit nici de aceasta data.

Nayef Aguerd, Hamari Traore si Alfred Gomis sunt in continuare absente certe, toti 3 reusind sa se califice cu nationalele lor in fazele superioare ale Cupei Africii 2022.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Clermont (4-2-3-1): Djoco – Zedadka, Hountondji, Ogier, Nsimba – Abdul Samed, Gastien – Dossou, Magnin, Rashani – Hamel.

Rennes (4-4-2): Alemdar – Assignon, Omari, Bade, Meling – Doku, Santamaria, Martin, Borigeaud – Terrier, Laborde.

Absenti.

  • Clermont: Billong, Desmas, Allevinah, Bayo, Khaoui.
  • Rennes: Tait, Traore, Aguerd, Alfred Gomis (indisponibili), Salin, Sulemana (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit o singura data in Ligue 1, in partida din turul campionatului. Rennes s-a impus cu 6-0. Pentru ca si in acest meci sa avem peste 5.5 goluri marcate, se da super cota 12.00 la Gets Bet. Vezi si articolul Gets Bet Bonus fara depunere.

Ponturi pariuri Clermont – Rennes – ionel_iulian94.

Stade Rennais si-a regasit „pofta” de a marca si cred ca o vom vedea si de aceasta data creandu-si numeroase ocazii de gol si chiar marcand de mai multe ori. Ca urmare, recomandarea mea de la acest joc este Rennes inscrie peste 1.5 goluri.

Clermont a „scartait” destul de mult in defensiva in ultimele jocuri; in precedentele 2 meciuri de Ligue 1, gazda acestei intalniri a incasat in total 6 goluri. De altfel, Clermont este echipa cu una dintre cele mai permisive defensive din actualul sezon de Ligue 1, in cele 21 de meciuri disputate pana acum primind nu mai putin de 38 de goluri.

Si sa nu uitam ca in partida din turul campionatului Rennes a inscris de 6 ori in poarta celor de la Clermont.

Pronostic Clermont – Rennes & Cota: Total goluri Rennes peste 1.5 – 1.83