Clinceni – CFR Cluj ponturi pariuri 24.07.2021

clinceni cfr cluj ponturi pariuri

Liga I a ajuns la etapa a II-a si fiecare meci conteaza, chiar daca suntem la inceputul campionatului. Campioana CFR Cluj se deplaseaza pentru meciul cu Clinceniul si vine dupa o alta deplasare, din cupele europene, avand meci marti seara in Gibraltar, unul deloc usor. Astfel revine in campionat singurul scop fiind cele trei puncte puse in joc.

clinceni cfr cluj ponturi pariuri

Meciul va avea loc sambata, la orele 21:30 si voi juca acest meci la Betano, casa de pariuri care imi place cel mai mult. Daca te intereseaza si alte pronosticuri fotbal Liga I, viziteaza articolul de aici.

Clinceni.

Debuteaza pe teren propriu in actuala editie din Liga I in acest meci, prima partida fiind in deplasarea de la Sepsi, cand echipa a pierdut, 2-0, fara sa trimita sut pe poarta.

Desi a jucat in playofful sezonului trecut, noul sezon nu a inceput bine pentru echipa din Clinceni, nici jocul echipei nefiind datator de speranta. Suntem, insa, abia la inceput de campionat si lucrurile se regleaza si din mers.

A disputat doua amicale inainte de debutul campionatului, invingand Chindia Targoviste cu 1-0 si pierzand de la o formatie din Ucraina, din ligile inferioare, Inhulets, tot cu 1-0.

CFR Cluj.

Vine dupa victoria destul de chinuita din Gibraltar, 2-1, acolo unde nu se astepta nimeni sa intampine probleme. De asemenea, s-a calificat cu mari emotii in acest tur preliminar, trecand de campioana Bosniei datorita scoaterii regulii golului din deplasare.

In campionat, a invins greu nou-promovata U.Craiova 1948 cu 3-2, faza ofensiva aratand bine, echipa marcand 3 goluri. Sumudica lauda evolutia echipei sale si se contreaza cu jurnalistii atunci cand acestia spun ca, totusi, jocul echipei nu arata tocami bine.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Clinceni(4-4-2): Ureche – Paul Pirvulescu, Jutric, Patriche, Pashov – Vanzo, Moulin, Cascini, Longher – Vellios, Vanzo.


CFR Cluj(4-2-3-1):
Arlauskis – Camora, Cestor, Bouhenna, Susic – Hoban, Tahiri – Petrila, Deac, Chipciu – Omrani.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Sezonul trecut s-au intalnit de trei ori, de doua ori in sezonul regulat si o data in playoff, de fiecare data invingand CFR Cluj.

Ponturi pariuri Clinceni – CFR Cluj – zamy_bz

CFR Cluj nu a pierdut nicio confruntare cu Clinceniul in sezonul trecut, insa inceputul acesta de sezon, cu Sumudica pe banca, echipa nu a aratat tocmai grozav, insa a obtinut rezultate. Cred ca pe ardeleni ii vor interesa cele trei puncte si nu neaparat cum va arata jocul lor.

De cealalta parte, Clinceniul nu a impresionat in prima etapa, insa si in sezonul trecut s-a remarcat mai ales pe teren propriu. Un pronostic pe o victorie a clujenilor, in plin sezon al preliminariilor Champions League e putin riscant, de aceea cred ca o sansa dubla combinata cu peste 1.5 goluri ar fi pronosticul indicat pentru acest meci. Daca te intereseaza pareri betano, viziteaza articolul de aici!

Pronostic Clinceni – CFR Cluj- X2&peste 1.5 goluri – 1.53!