Coasta de Fildes – Sierra Leone ponturi pariuri 16.01.2022

coasta de fildes sierra leone ponturi pariuri

Coasta de Fildes are sansa sa avanseze in optimile de finala de la Cupa Africii pe Natiuni in aceasta seara de la ora 18:00 daca va reusi sa se impuna in fata celor de la Sierra Leone. Alb-albastrii au scos un rezultat neasteptat in partida de debut contra Algeriei si cu siguranta se anunta o partida extrem de disputata.

coasta de fildes sierra leone ponturi pariuri

Coasta de Fildes.

La partida de debut din grupa E de la Cupa Africii pe Natiuni, selectionata francezului Beaumelle a trecut la limita de Guinea Ecuatoriala, scor 1-0, grazie unui gol semnat de Gradel inca din minutul 5 al partidei.

In urma acestui succes, “elefantii” conduc grupa cu maxim de puncte si au sansa sa se califice daca vor obtine un nou rezultat pozitiv in aceasta seara, mai ales ca vor avea parte de cea mai grea intalnire tocmai in ultima runda din grupa.

Presiunea se simte pe umerii elevilor lui Beaumelle mai mult din prisma faptului ca nu au reusit sa obtina calificarea la CM din Qatar dupa ce au pierdut ultima runda din grupa D contra Camerunului, scor 0-1 chiar la jumatatea lunii noiembrie a anului precedent.

Sierra Leone.

Desi a fost privita ca victima sigura inaintea debutului la Cupa Africii pe Natiuni, selectionata lui Keister a inregistrat cel mai important si neasteptat succes de la acest turneu, scor 0-0 in fata campioanei, Algeria.

Cu o posesie de doar 35% si o singura ocazie clara de gol, Sierra Leone a abordat destul de defensiv partida, dar iata ca a iesit in avantaj la final, cucerind astfel un punct extrem de important in economia clasamentului.

Cu toate acestea, forma de moment nu este cea mai buna pentru Sierra Leone care a reusit sa obtina un singur succes in ultimii doi ani, cel din calificare chiar pentru Cupa Africii, scor 1-0 in fata Beninului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Coasta de Fildes (4-3-3): Sangare; Konan, Bailly, Maiga, Deli; Kessie, Seri, Sangare; Zaha, Haller, Gradel

Sierra Leone (4-3-3): M. Kamara; Wright, Caulker, Bangura, Kakay; J. Kamara, Quee, S. Kamara; Buya Turay, Bundu, A. Kamara

Absenti.

  • Coasta de Fildes:
  • Sierra Leone:

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima intalnire directa intre cele doua selectionate a avut loc in calificarile pentru Cupa Africii din 2016 unde Coasta de Fildes nu a reusit sa obtina decat un rezultat de egalitate, scor 1-1.
  • Citeste articolul Netbet bonus fara depunere si vezi cum poti obtine suma de bani oferita de una dintre cele mai importante case de pariuri din Romania.

Ponturi pariuri Coasta de Fildes – Sierra Leone -> Andrew.

Am incredere in nationala lui Beaumelle ca nu va rata sansa de a obtine calificarea in optimile competitiei inca din a doua runda, mizand asadar pe un rezultat pozitiv pentru Coasta de Fildes, dar si pe maxim 3 reusite in meci.

Desi nu are nicio presiune in acest moment, Coasta de Fildes este oarecum obligata sa castige acest joc pentru a nu avea 90 de minute de foc in compania campioanei Algeria in runda finala din grupa E. Cu Haller, Zaha sau Kessie in teren, cu siguranta trupa lui Beaumelle va avea castig de cauza.

Pentru alte pronosticuri Cupa Africii te invit sa urmaresti oferta celor de la Netbet unde poti gasi cote atractive la piata de goluri.

Sierra Leone a prins in mod cert curaj dupa egalul surprinzator contra campioanei Algeria insa nu cred ca poate obtine mai mult in aceasta confruntare. Va aborda defensiv si aceasta confruntare din moment ce va avea sansa sa se impuna abia impotriva Guineei, insa nu cred ca sansa va fi din nou de partea alb-albastrilor care vor avea de aceasta data o nationala mult mai experimenta, cel putin pe faza ofensiva.

Pronostic Coasta de Fildes – Sierra Leone: 1&0-3 goluri – 1.80