Columbia – Ecuador ponturi pariuri 14.06.2021

columbia ecuador ponturi pariuri

Luni dimineata, de la ora 03:00, avem meci din Copa America! Reprezentativele Columbiei si a Ecuadorului se confrunta pe Arena Pantanal din Cuiaba (Brazilia) in prima runda din aceasta editie de Copa America. Ti-am pregatit un pont la o cota de 2.02; vezi mai jos care este!

columbia ecuador ponturi pariuri

Columbia.

Are 2 absente importante pentru acest turneu final. Este vorba despre James Rodriguez (Everton) si Jefferson Lerma, mijlocasul celor de la Bournemouth.

Chiar si asa, selectionerul Reinaldo Rueda are la dispozitie un lot cu multa calitate, printre numele „grele” convocate regasindu-se: David Ospina (Napoli), Davinson Sanchez (Tottenham), Yerry Mina (Everton), Matheus Uribe (Porto), Juan Cuadrado (Juventus), Luis Muriel si Duvan Zapata (ambii de la Atalanta).

La editia precedenta de Copa America a ajuns pana in sferturi, fiind eliminata la loviturile de departajare de Chile. In faza grupelor s-a clasat pe prima pozitie cu maximum de puncte (din grupa au mai facut parte Argentina, Paraguay si Qatar).

Ecuador.

Nu incepe aceasta editie de Copa America cu un moral foarte bun. In aceasta luna iunie a mai jucat 2 meciuri (ambele in Preliminariile Campionatului Mondial) si le-a pierdut pe ambele (2-0 cu Brazilia si 1-2 cu Peru).

Printre jucatorii importanti convocati pentru acest turneu final se numara: Pervis Estupinan (Villarreal), Christian Noboa (PFC Sochi), Gonzalo Plata (Sporting Lisabona) si Enner Valencia (Fenerbahce).

La ultima prezenta la Copa America nu a reusit sa iasa din faza grupelor, terminand pe ultima pozitie. Din acea grupa au mai facut parte Uruguay, Chile si Japonia.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Columbia (4-4-2): Ospina – Medina, Mina, Sanchez, Tesillo – Cuadrado, Cuellar, Uribe, Luis Diaz – Muriel, Zapata.

Ecuador (4-4-2): Dominguez – Angelo Preciado, Arboleda, Arreaga, Estupinan – Angel Mena, Noboa, Moises Caicedo, Carabali – Jordy Caicedo, Enner Valencia.

Absenti.

  • Columbia: Rodriguez, Lerma.
  • Ecuador: Carlos Gruezo.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 10 intalniri directe NU s-a inregistrat vreun rezultat de egalitate; Columbia s-a impus de 7 ori, iar Ecuador de 3 ori.
  • Precedenta disputa directa s-a incheiat cu un esec drastic suferit de reprezentativa Columbiei; pe 17.11.2020, Ecuador se impunea cu un uimitor 6-1.

Ponturi pariuri Columbia – Ecuador – ionel_iulian94.

Pentru predictii pariuri din prima etapa de Copa America, recomand pariul GG in confruntarea Columbia – Ecuador.

Pentru ca ambele nationale sa marcheze minimum 1 gol, cota este 2.02 la MaxBet. In articolul Cum imi fac cont la Maxbet gasesti un tutorial pas cu pas daca vrei sa-ti deschizi si tu cont.

Reprezentativa Columbiei are foarte multa calitate in compartimentul ofensiv, lucru demonstrat si in precedentele 2 meciuri disputate in aceasta luna (a marcat 5 goluri in cele 2 jocuri).

De partea cealalta, chiar daca nu dispune de un atac impresionant, Ecuador a aratat multa eficienta la finalizare in ultimele jocuri; are 16 goluri marcate in precedentele 6 partide (o medie de aproape 3 goluri/meci).

Si sa nu uitam ca in ultima confruntare directa, nationala Ecuadorului s-a impus cu un neverosimil 6-1.

Pronostic Columbia – Ecuador & Cota: Ambele echipe sa inscrie – 2.02