Caută
Close this search box.

Concordia Chiajna – Chindia ponturi pariuri 21.05.2022

concordia chiajna chindia ponturi pariuri

Chindia face deplasarea la Chiajna pentru intalnirea din prima mansa a barajului de promovare/retrogradare contra celor de la Concordia incepand cu ora 15:30. Targovistenii pornesc favoriti in aceasta dubla mansa si au toate sansele sa isi securizeze un rezultat pozitiv inca din acest prim joc.

Concordia Chiajna.

Dupa o serie de 6 partide fara succes in Liga a 2-a, formatia lui Ianis Zicu a obtinut in-extremis ultima pozitie de baraj dupa ce a invins-o pe U.Cluj in ultima etapa, scor 1-0.

Intr-adevar, alb-verzii au profitat si de problemele din tabara Stelei care nu poate fi prezenta la acest baraj si astfel gruparea ilfoveana are sansa se se lupte pentru o revenire pe prima scena a fotbalului romanesc.

Nu a impresionat insa in play-off-ul de calificare la baraj, obtinand doar 2 succese in 10 partide si avand un golaveraj de 8 la 17, primind cele mai multe goluri din cele 6 formatii.

Chindia.

Formatia lui Emil Sandoi a avut parte de un sezon extrem de dificil, cu mult mai dificil decat precedentul, iar Chindia nu reuseste sa evite barajul pe finalul de sezon, pierzand destul de multe puncte care au indepartat-o de pozitia a 12-a din clasament.

Echipa damboviteana a terminat sezonul pe locul 13, exact pe prima pozitie de baraj, chiar cu un succes in ultima etapa, mai mult de moral in fata mediesenilor de la Gaz Metan, scor 3-0.

A fost al doilea succes pentru ros-albastrii in cele 9 partide de play-out, pastrand in continuare un fotbal extrem de defensiv, avand un golaveraj de 8 la 8, fiind singura echipa ce nu a bifat un rezultat de peste 3,5 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Concordia (4-3-3): Aldescu – Taub, Marc, Borta, Palmes – Nelut Rosu, Lucian Ion, Voicu – Batin, Llukaku, Plazonja

Chindia (4-4-2): Cabuz – Capusa, Celea, Iacob, Rrumbullaku – Chamed, Dulca, Passaglia, Serban – Chunchukov, Florea

Absenti.

  • Concordia Chiajna:
  • Chindia:

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci oficial intre cele doua formatii.
  • Te invit sa plasezi ponturi pariuri direct pe Superbet alaturi de o cota de 1.90 pentru un succes al Chindiei fie la pauza fie la finalul partidei de la Chiajna.

Ponturi pariuri Concordia Chiajna – Chindia -> Andrew.

Am o favorita certa la jocul de la Chiajna, iar aceea este Chindia care poate pleca cu un rezultat pozitiv din acest prim meci de baraj, mizand asadar in sansa dubla pe echipa lui Emil Sandoi, dar si pe maximum 3 reusite in meci. Am ales acest pronostic din oferta celor de la Superbet pariuri.

Concordia este de departe echipa mai slaba in acest duel si trebuie sa trateze cu mult mai multa atentie comparativ cu jocurile din Liga a 2-a.

Este si ea genul de formatie care nu se avanta prea mult in atac si cred ca pe acest lucru va miza Ianis Zicu si in primul joc de baraj, iar un rezultat de egalitate ar fi extrem de multumitor pentru alb-verzi.

Chindia nu va juca cu siguranta altceva decat a facut-o in play-out, iar rezultatele de 1-0 par sa fie cele mai placute de echipa damboviteana.

Se simte absenta lui Daniel Popa in atacul Chindiei, dar chiar si asa, ros-albastrii pot marca in duelul de la Chiajna. Nici Emil Sandoi nu va risca in acest prim joc, iar pronosticul propus de mine cred ca merge la sigur.

Pronostic Concordia Chiajna – Chindia: X2&0-3 goluri – 1.55