Cordoba – Sociedad Ponturi Pariuri 20.01.2021

Cordoba Sociedad ponturi pariuri 20012021

Bașcii merg în Andaluzia pentru partida din șaisprezecimile de finală ale Cupei Spaniei. Partida va începe de la ora 20:00.

Betano una dintre casele de pariuri de top de la noi din țară are multe cote avantajoase pentru acest meci. Din cadrul acestei agenții am ales și eu o cotă de 1.53 pe care sper să o văd verde la sfârșitul partidei.

Cordoba Sociedad ponturi pariuri 20012021

Cordoba

Fosta echipă a lui Florin Andone se află pe locul 3 într-o divizie din Liga 3 Spaniolă.

În ultimele 5 meciuri Cordoba are 4 victorii și un egal. Ca să ajungă în această fază a competiției, andaluzii au eliminat-o acum 2 săptămâni pe Getafe, scorul acelei partide a fost de 1-0.

Cordoba are cea mai bună apărare în divizia ei din cadrul Ligii a 3-a Spaniole de fotbal.

Sociedad

Bașcii se află pe locul 5 în La Liga după 19 meciuri și are cel mai bun atac din campionat după cei 3 granzi ai fotbalului din Spania.

În ultimele 5 meciuri, Real Sociedad a obținut: o victorie, o remiză și 2 înfrângeri în La Liga, iar în Super Cupa Spaniei, elevii lui Alguacil au fost eliminați de către Barcelona în semifinalele competiției după executarea loviturilor de la 11 metri.

Oyarzabal, Portu și Isak au marcat jumătate din golurile bașcilor în campionat, cei trei fiind în mare formă. Cu siguranță că măcar doi dintre ei vor juca în acest meci și își vor arăta clasa în fața echipei andaluze.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Cordoba (4-2-3-1): Becerra – Farrando, Djetei, Molina, Alvaro – Ortiz, del Moral – Delgado, Traore, Moutinho – Piovaccari.

Sociedad (4-3-3): Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal – Guridi, Guevara, Merino – Januzaj, Wilian Jose, Isak.

Absenți

Cordoba: Niciunul

Sociedad: Niciunul

Vezi AICI toate cotele pentru Cordoba – Sociedad

Ponturi Pariuri Cordoba-Sociedad. David96

Cu siguranță că valoarea celor două echipe se va vedea pe teren. Chiar dacă Sociedad trece printr-o perioadă mai proastă totuși, este o echipă de top 6 din La Liga, în timp ce Cordoba nu este nici măcar în liga 2 spaniolă de fotbal.

Alguacil vrea să le ridice moralul elevilor săi, iar o victorie în Copa del Rey chiar și cu o echipă de eșalon mult mai slab cotat decât primul le va da aripi fotbaliștilor lui Real Sociedad.

Sezonul trecut, finala Cupei Spaniei nu s-a disputat, iar bașcii au ajuns în finală, dar din cauza pandemiei finala se va disputa abia anul acesta în primăvară. Sociedad sigur vrea să repete performanța din sezonul trecut, iar pentru acest lucru, primul pas trebuie să-l facă pe terenul andaluzilor.

Aleg să joc acest meci la Betano, deoarece oferă o cotă bună pentru victoria lui Sociedad în 90 de minute. Vezi ce spun pariorii despre această casă de pariuri în articolul Păreri Betano.

Pronostic Cordoba – Sociedad: 2 solist – Cota 1.53

Pariază Pronosticul AICI – BONUS 1000 RON