Biletul zilei Cota 2 – 02.06.2021

biletul zilei cota 2

Pentru a doua zi din luna v-am pregatit un bilet format din 2 partide care se vor disputa in prima parte a zilei, si al caror pronosticuri formeaza o cota de 2.04. Voi miza pe goluri, asteptandu-ma sa vedem 2 meciuri spectaculoase si posibil cu rasturnari de situatii !

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 02.06.2021

Brisbane Roar – Perth Glory (ora 12:05)

Miercuri la pranz vom avea parte de o confruntare directa pentru locurile de Play-Off din A-League din Australia, intre 2 echipe care nu au reusit sa castige in ultima etapa si isi dores cu ardoare cele 3 puncte. Aceasta liga din Australia este printre preferatele mele in special pentru faptul ca se marcheza destul de mult, si mai ales va recomand sa urmariti in direct aceste partide pentru a profita de aceste pariuri cu cote mai mari.

Brisbane Roar a ajuns la 4 meciuri consecutive in care am avut parte de cel putin un gol in prima repriza. De asemenea echipa oaspete se poate lauda ca a strans 5 partide cu minim un gol in prima parte a meciului.

In 6 din precedentele 7 confruntari directe disputate cu Brisbane Roar in calitate de echipa gazda, pronosticul de Peste 0.5 goluri in prima repriza a fost castigator si nu cred ca ne va ocoli de aceasta data.

Cu o miza mai mica se poate incerca chiar peste 1.5 goluri in prima repriza, asteptandu-ma la un debut furtunos din partea celor 2 echipe.

Shonan – G-Osaka (ora 13:00)

J1 League din Japonia ne-a pregatit pentru aceasta zi 2 partide din runda 19, ambele anuntandu-se a fi foarte interesante, dar acest duel echilibrat mi-a atras atentia si voi paria cu o siguranta crescuta pe un pronostic pe goluri.

In ciuda cotelor destul de mari oferite de bookmakeri pentru goluri marcate in acest meci, voi miza pe minim 2 goluri pana la final. Observam ca echipa gazda a ajuns la 7 meciuri consecutive cu cel putin 2 goluri, dar si G-Osaka a inverzit acest pont in 7 din ultimele 8 partide.

In analiza efectuata de mine despre aceasta confruntare, m-am oprit si asupra intalnirilor directe jucate pe acest teren, unde in 6 din cele 7 avute s-au inscris peste 1.5 goluri, in 5 depasind si norma de 2.5.