Biletul zilei Cota 2 – 04.08.2021

biletul zilei cota 2

Ziua de miercuri ne aduce o noua dubla care ne promite sa fie castigatoare, alegand toate pronosticurile cu cele mai mari sanse de reusita. Ca si ieri, am ales sa merg pe 2 pronosticuri bazate pe goluri, impreuna ajungand la o cota totala de 2.06!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 04.08.2021

Suwon City – Jeonbuk (ora 13:30)

Inca de la pranz va avea loc o partida de la care eu ma astept sa ne impresioneze si sa vedem cat mai multe goluri, atat in prima parte, cat si in repriza secunda. Coreea de Sud a ramas inca un taram foarte interesant din punct de vedere al partidelor de fotbal pline de spectacol, cu rasturnari de situatii si cu destul de multe goluri.

Se vor intalni in duel direct doua echipe care au asteptari mari in acest sezon, sperand sa prinda grupa pentru locurile din prima parte a clasamentului. Este greu sa imi aleg o favorita la victorie in aceasta partida, avand in vedere ca amandoua trec printr-o perioada foarte buna.

Suwon City vine dupa 5 meciuri consecutive in care s-a marcat in fiecare poarta cel putin un gol, si minim 3 in cele 90 de minute. De asemenea Jeonbuk a ajuns la 8 partide la rand in care pronosticul oferit de mine s-a concretizat destul de rapid.

Acestea s-au confruntat de 5 ori pana acum si de fiecare data s-a inscris cel putin o data in fiecare poarta, si in 4 din acestea s-a atins cel putin borna de 3 goluri.

Pyramids – Ismaily (ora 20:00)

Prima liga din Egipt ne-a pregatit 2 meciuri pentru aceasta zi, dar mi-a atras atentia doar meciul dintre Pyramids si Ismaily. Cele 2 echipe au obiective diferite, prima luptand pentru ultima pozitie de pe podium, iar Ismaily incearca sa se indeparteze cat mai mult de zona fierbinte a clasamentului.

Atat Pyramids, cat si Ismaily, au o medie lejer de peste 2 goluri pe partida, si la cum se deruleaza lucrurile sunt sanse foarte mari sa avem si in aceasta seara cel putin de 2 ori mingea in poarta.

In 8 din cele 10 confruntari directe s-au inscris minim 2 goluri, acestea impartindu-si victoriile pana acum, cate 4 de fiecare, si 2 rezultate de egalitate.