Biletul zilei Cota 2 – 05.12.2021

bz cota 2

Se pare ca aceasta dubla pe cornere ne-a purtat noroc si am reusit sa inverzim biletul de ieri, fapt ce ne da incredere sa speram ca putem sa depasim acest prag psihologic si sa legam biletele castigatorea. Pentru azi v-am pregatit din nou o dubla speciala care ne aduce o cota de 2.00.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 05.12.2021

Sandefjord – Kristiansund (ora 18:00)

Prima liga din Norvegia poate aduce si pronosticuri castigatoare pe cornere, desi pana acum v-am obisnuit cu golurile, asa ca pentru azi am ales sa merg pe un meci intre 2 echipe fara mari pretentii in acest sezon, dar care practica un fotbal deschis si bazat foarte mult pe benzi.

Echipa oaspete este cea pe care ne bazam cel mai mult alegand acest pronostic, avand in vedere ca in 10 din precedentele 12 etape disputate s-au inregistrat destul de usor cele 10 cornere de care avem nevoie. In schimb gazdele in precedentele 4 meciuri jucate au impartit in mod egal meciurile in care au fost cornere multe cu cele in care s-a jucat mai mult pe centru.

De asemenea in precedentele 5 confruntari directe cornerele nu au lipsit, avand parte de minim 10 de fiecare data, acesta fiind un plus pentru a alege acest pont.

Beerschot VA – Antwerp (ora 14:30 )

Si pentru acest duel voi miza pe acelasi pronostic de peste 9.5 cornere in meci, intalnindu-se doua echipe cu obiective diferite penmtru acest sezon de prima liga din Belgia, gazdele fiind lanterna rosie a clasamentului, fara mari sperante de a ramane pe prima scena, iar echipa oaspete spera sa prinda o pozitie pe podium.

In 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Beerschot VA au fost peste 9.5 cornere. Totodata oaspetii au aceeasi medie la cornere, fapt ce ne creste siguranta in alegerea pronosticului.

Toate cele 4 dueluri directe s-au soldat cu cel putin 10 cornere si vom ramane in continuare fideli acestui pariu.