Cota 2 – 15.10.2018

 

​Ziua de ieri a fost la fel de proasta ca cea de sambata, Biletul Cota 2+ fiind pierdut, Serbia inregistrand doar un 0:0 in deplasare cu Romania, intr-o partida in care Tadic a ratat o lovitura de pedeapsa in minutele de prelungire ale primei reprize, sarbii evoluand in superioritate numerica timp de mai bine de 45 de minute efective de joc. Bilantul pe aceasta luna a ajuns la 7 bilete castigate si 7 bilete pierdute.Cota 2 la pariuri din 15 Octombrie 2018 este formata din doua evenimente, ambele din Liga Natiunilor, confruntarile dintre Bosnia & Hertegovina si Irlanda de Nord, respectiv cea dintre Spania si Anglia. Ambele partide sunt programate de la ora 21:45. Cota acestui bilet este de 2.05. Cele 2 evenimente se regaseste in oferta de pariere a agentiei de pariuri Betano.

​Ponturi pariuri Bosnia – Irlanda de Nord (ora 21:45)

​Cu maximum de puncte dupa primele 2 jocuri din grupa, Bosnia & Hertegovina primeste pe teren propriu vizita selectionatei Irlandei de Nord, o echipa care e codasa grupei, cu 2 infrangeri in cele 2 jocuri cu Bosnia si Austria.

Dupa ce a reusit sa-i invinga pe adversari la Belfast, cu scorul de 2:1, cu un gol marcat de gazdele acelei intalniri in mintul 90+3, Bosnia porneste clar favorita in acest joc, o victorie putand aduce promovarea in grupa de elita a acestei competitii si automat locul de baraj la Campionatul European din 2020. O singura data in ultimele 10 partide disputate de bosnieci s-au inscris mai mult de 3 goluri/meci, in victoria cu Coreea de Sud, scor 3:1.

​Ponturi pariuri Spania – Anglia (ora 21:45)

​La 5 saptamani distanta de la duelul de pe Wembely, Spania si Anglia se dueleaza din nou, de aceasta data pe stadionul formatiei Betis Sevilla, „Benito Villamarín”, intr-un duel in care selectioanta gazdelor porneste mare favorita la victorie.

​Sub comanda noului selectioner, Luis Enrique, Spania a redevenit o selectionata extrem de puternica, printre cele mai puternice din lume, cu un apetit ofensiv fantastic, Spania reusind sa invinga Croatia cu scorul de 6:0, dupa ca invinsese Anglia in Regat, invingand inclusiv Tara Galilor in ultimul meci, unul amical, cu scorul de 4:1.

Spania a inscris cel putin 2 goluri in primul mitan al acestor 3 partide, acest minim de goluri fiind bifat in partida cu Anglia, in celelalte 2 partide Spania reusind sa inscrie chiar de 3 ori in primul mitan.

Cota 2 la pariuri ​15.​10.2018

Screenshot 2018 10 14 Pariuri Spania Anglia Betano

Statistica Cota 2 – ​Octombrie 2018

bilant 17

  • Bilant cota 2 – ​Septembrie 2018: ​15 castigate​15 pierdute >> +​154 RON profit la o miza de 100 RON pe bilet.