Biletul Zilei Cota 2 15.04.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 15.04.2021 –  Astazi am ales sa merg pe o cota 2 formata dintr-o dubla romano-engleza, in care am imbinat jocul din Supercupa, de la Ploiesti, dintre liderul sezonului regulat, FCSB, si campioana ultimei editii, CFR Cluj, cu o partida din Championship, unde protagoniste sunt doua trupe aflate la retrogradare. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 15.04.2021

Ponturi pariuri CFR Cluj- FCSB (ora 19:00)

La Ploiesti, pe stadionul „Ilie Oana”, se disputa azi un joc contind pentru 2020, finala Supercupei Romaniei. Pe linga partidele care urmeaza in playoff cele doua se intalnesc pentru a doua oara in 2021, recent bucurestenii i-au surclasat in campionat pe ardeleni cu un sec 3-0.

Cei de la FCSB i-au pierdut dupa jocul cu Sepsi pe fundasul central Miron si mijlocasul Olaru, ambii accidentati, si care se preconizeaza ca vor reveni dupa minim trei saptamini.

Si Edi Iordanescu se confrunta cu doua noi probleme, pe linga absentele mai vechi ale lui Vinicius si Pereira a devenit indisponibil si Omrani care s-a accidentat.

Atacantul frances a suferit o ruptura musculara si sunt sanse ca acesta sa revina abia dupa minim o luna. In plus pe linga Razvan Itu a fost descoperit cu covid si Mihai Bordeianu.

Campioana a cerut control antidoping la jocul de azi, in aceste conditii o sa suporte taxele pentru verificarea celor sase fotbalisti, cite trei de la fiecare formatie, undeva in jur de 6000 euro, conform gsp.

In aceste conditii FCSB devine echipa cea mai verificata din punct de vedere al controlului antidoping, fiind a treia oara, dupa cea din cupa, 0-1 cu Dinamo in optimi, si in campionat, 0-0 in ultima runda in fata craiovenilor.

Pont: O 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Rotherham – Coventry (ora 21:00)

Gazdele au posibilitatea azi in cazul unui succes sa-i egaleze pe cei de la Coventry, au 39 puncte respectiv 42 oaspetii, in lupta pentru evitarea retrogradarii din Championship. O noua victorie, dupa cea de acum doua zile, 3-1 cu QPR, ar insemna foarte mult pentru moralul jucatorilor de la Rotherham.

Voi merge pe cel putin un gol al gazdelor, care pe teren propriu au o medie de peste 1,3 goluri, au inscris in 19 partide de 24 de ori.

De asemenea oaspetii au o medie de peste 1,5 goluri incasate, in 20 de meciuri au primit 36 de goluri in deplasare.

Rotherham a inscris minim un gol in ultimele cinci confruntari acasa in fata celor de la Coventry.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

15

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !