Biletul zilei Cota 2 – 22.07.2021

biletul zilei cota 2

Pentru ziua de joi se anunta o oferta plina de meciuri din din competitia nou-infiintata, Europa Conference League, una care din punctul meu de vedere este destul de ciudata si in acelasi timp este foarte dificil de ales pronosticuri viabile pentru Biletul zilei !

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 22.07.2021

Notodden – Fram (ora 20:00)

Grupa 2 a Diviziei 2 din Norvegia ne aduce fata in fata 2 dintre cele mai slabe echipe din acest debut de sezon, Notodden si Fram. Ambele echipe au o medie foarte buna de goluri pe meci, prima 3.42, iar echipa oaspete 2.71.

Notodden a avut parte de minim 3 goluri in 2 din precedentele 3 partide disputate, iar echipa oaspete a avut acest pronostic verde in 3 din ultimele 4 meciuri.

Cele 2 combatante s-au confruntat de 11 ori, fapt interesant fiind ca niciodata nu s-a terminat la egalitate vreun duel. In 9 din aceste intalniri s-au marcat peste 2.5 goluri.

Fjolnir – Throttur (ora 22:15)

In aceasta seara Islanda ne aduce in prim plan meciul ales de mine, de la care ma astept sa ne ofere încă din prima parte multe faze de poarta si bineinteles goluri. Cu siguranta nu ne vom plictisi vizionand acest meci si nu cred ca ne vor fi inselate asteptarile.

In cele 12 etape disputate pana acum, echipa oaspete are una din cele mai mari medii de goluri, mai exact 4.25. De asemenea Fjolnir a avut inregistrat acest pronostic in 5 din ultimele 6 partide.

In precedentele 4 confruntari directe s-au inscris cel putin goluri, fapt ce imi da sperante ca vom asista la un adevarat recital de goluri.