Biletul zilei Cota 2 – 24.07.2021

biletul zilei cota 2

Sunt pregatit pentru orice rezultate in aceasta perioada de final a lunii, dar imi voi da toata silinta sa ne apropiem vertiginos spre profit, chiar daca nu este usor. Vom merge pe doua pronosticuri pe goluri dupa cum v-am obisnuit deja, impreuna ajungand la o cota de 2.04.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 24.07.2021

BW Linz – Dornbirn (ora 21:00)

In aceasta seara se vor duela BW Linz si Dornbirn, 2 echipe pentru care obiectivul principal in acest sezon este ocuparea unei pozitii pe podiumul clasamentului. Cu aceasta ocazie ele vor debuta in noul sezon si cum ar putea sa o faca decat cu dreptul, oferindu-ne totodata si un meci foarte spectaculos.

Echipa gazda porneste ca favorita clara avand in vedere ca a terminat pe prima pozitie in sezonul precedent. In schimb Dornbirn a ocupat doar pozitia 7, fiind mai aproape de partea inferioara a clasamentului decat podium.

Ambele echipe au terminat cu o medie de peste 3 goluri in cele 30 de runde disputate. De asemenea in toate cele 4 dueluri directe jucate s-au inscris cel putin 3 goluri.

Lausanne – St. Gallen (ora 21:30)

In aceasta seara, Stade de la Tuiliere din Lausanne va fi gazda confruntarii dintre Lausanne si St. Gallen, doua echipe cunoscte pentru fotbalul spectaculos pe care il practica. Meciul va fi condus de la centru de U. Schnyder, si ne asteptam sa avem parte de un joc deschis oricarui rezultat dar cu multe faze de poarta de ambele parti.

Uitandu-ma la sezonul proaspat incheiat observ ca ambele echipe au practicat un fotbal bazat mult pe atac, lucru dovedit prin golaverajul acestora. Prima a marcat 52 de goluri si a incasat 55, iar echipa oaspete a avut un golaveraj de 45 la 48.

In 8 din precedentele 10 confruntari directe pontul dat de mine a fost unul castigator, ultima partida terminandu-se cu victoria lui St. Gallen cu scorul de 5-0.