Biletul Zilei cota 2 26.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 26.01.2021 –  Am iesit iar din tiparul ultimelor zile, cind am reusit seria de cinci verzi consecutive, si astazi m-am decis sa merg iar pe jocurile din campionatul nostru. Partide in care, chiar daca in majoritatea timpului variantele oferite au fost bine gandite, rezultatele ne-au cam dezamagit crunt si ne-au adus intr-o situatie grea, in prima parte a lunii ianuarie. Initial am vrut sa merg pe doua goluri ale oaspetilor in Trivale, combinat cu o reusita a celor de la Mouscron cu Anderlecht, in final „m-am rasucit” si am ales varianta oferita. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 26.01.2021

Ponturi pariuri FC Arges – FCSB (ora 19:45)

In conditiile in care campiona se tine „scai” de cei de la FCSB, 3-1 la Hermannstadt ieri, si la doar un punct in clasament, oaspetii nu-si permit sa nu castige la Pitesti pentru a putea pune in continuare presiune pe ardeleni.

Sub bagheta noului cuplu de antrenori, Ianovschi-Prepelita, pitestenii parca au renascut din propria cenusa si cu o serie de cinci jocuri fara infringere au iesit din subsolul clasamentului, fiind momentan pe 12.

Cel mai bun atac, 44 de goluri, dupa 18 etape, intalneste una din defensivele slabe ale campionatului, Arges primind 26 de goluri. Tandemul Man – Tanase continua lupta pentru suprematie in clasamentul marcatorilor, 14-13 in favoarea fostului aradean, cei doi cu 27 de reusite avind impreuna mai mult decit oricare echipa din campionat, mai putin Sepsi, 28 de reusite.

Singura confruntare dintre cele doua in campionat, in actualele forme juridice si denumiri, este cea consemnata in tur cind bucurestenii au castigat cu 3-0.

Reveniri importante in loturile celor doua formatii, atacantul Malele la gazde, respectiv Morutan si Nedelcu la oaspeti, ultimul dupa o absenta mai lunga.

Pont: 2 @ 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Viitorul – Sepsi (ora 15:30)

Dupa un inceput mai ezitant trupa pregatita de Mircea Rednic a inceput din mers sa tureze motoarele si sa recupereze din punctele pierdute in trecut, ajungind la doar trei puncte de ultima pozitie de playoff.

Si asta in conditiile in care a pierdut in continuare titulari importanti, fiind vanduti in ultimele 10 zile golgeterul din sezonul trecut Gabi Iancu, si saptamina aceasta fundasul central, capitanul echipei, internationalul de tineret Virgil Ghita.

Oaspetii in continuare fara Leo Grozavu pe banca, la care se dauga absentele celor depistati pozitiv,  Florin Ștefan, Lorand Fulop, Marius  Ștefănescu, Cătălin Golofca și Anass Achbar, si cei doi accidentati, Florin Purece și Istvan Fulop,

Revine insa Rachid Bouhenna care a fost suspendat etapa trecuta, in jocul cu Astra.

Pont: 1x @ 2-6 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

26

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !