Caută
Close this search box.

Biletul Zilei Cota 2 31.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 31.03.2021 –  Din pacate nationala de tineret nu a reusit ieri sa inscrie un gol si sa ne faca sa scapam de grijile ultimei zile ale lunii. Astfel suntem nevoiti ca azi sa inverzim biletul pentru a termina luna pe plus. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 31.03.2021

Ponturi pariuri Austria – Danemarca (ora 21:45)

Un meci in care cred ca vom avea parte de un adevarat spectacol fotbalistic din care nu vor lipsi golurile, dupa primele doua confruntari din grupa gazdele au 5 reusite, iar danezii au inscris de 10 ori.

Dupa cum stau lucrurile practic sunt echipele care se vor duela pentru sefia grupei F, pina acum cele doua fiind egale in confruntarile directe, 4-4 raportul victoriilor, si o remiza.

Elevii lui Franco Foda au sase succese si doua remize in ultimele lor opt confruntari. Una dintre cele mai bune ofensive, ultimele patru partide disputate fiind de peste 2,5 goluri.

Mai mult gazdele de azi au marcat minim un gol in ultimele lor zece dispute, Sabitzer, de la Leipzig, si Kalajdzic, Stuttgart, fiind principalii realizatori ai austriecilor.

Trupa pregatita de Kasper Hjulmand  nu a incasat nici un gol in cele doua confruntari, dupa un 2-0 in Israel a demolat pur si simplu Moldova, 8-0.

In ultimele cinci partide jucate danezii au inscris de 16 ori, colaborat cu apetitul ofensiv al gazdelor suntem indreptati sa speram la un joc cu goluri.

Pont: G 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Danemarca U21 – Rusia U21 (ora 19:00)

O situatie incalcita in aceasta grupa in care totul se decide azi in fucntie de rezultatele inregistrate. Danezii pentru a nu avea nici o emotie se multumesc si cu o remiza.

Rusii sunt nevoiti sa joace doar la victorie pentru a mai spera la calificare, in situatia in care toate cele trei ar avea sase puncte clasamentul ar fi intocmit doar cu jocurile dintre ele, fara scorurile din partida cu islandezii.

Pont: O 1-3 – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

31.02

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !