Croatia – Cipru ponturi pariuri 27.03.2021

Croatia Cipru Ponturi Pariuri

Sambata seara cu incepere de la ora 19:00 pe stadionul HNK din Rijeka va avea loc intalnirea dintre Croatia si Cipru din cadrul grupei H a preliminariilor pentru Campionatul Mondial. Partida va fi condusa de centralul estonian K.Tohvert.

Mai jos va prezint cateva detalii si statistici ale celor 2 selectionate, dar si un pronostic in cota 1.50 la Betano.

Croatia Cipru Ponturi Pariuri

Croatia.

Vine dupa o infrangere 0-1 in deplasare contra selectionatei Sloveniei si este obligata sa castige contra cipriotilor. Desi nu traverseaza o perioada prea buna, fiind fara victorie in ultimele 5 partide consecutive, reprezentativa condusa de Z.Dalic ramane una dintre fortele Europei, cu jucatori extrem de valorosi.

Contra slovenilor selectionerul Dalic a folosit o formula cu un sistem 4-2-3-1 cu Perisic in atac, sustinut din spate de Vlasic, Modric si Kranmaric, insa, desi a avut o posesie mai buna si cele mai mari ocazii de gol, a fost invinsa prin golul marcat in minutul 15 de mijlocasul lui Lugano, Sandi Lovric.

Ma astept ca primul 11 sa fie acelasi, iar croatii sa inceapa furibund pentru a marca repede, avand in fata o reprezentativa mult inferioara.

Cipru.

A terminat la egalitate 0-0 primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial, impotriva Slovaciei, dar o va astepta un duel extrem de greu din care putini isi fac sperante ca vor obtine un rezultat pozitiv.

In meciul cu Slovacia, selectionerul Kostenoglu, a abordat un sistem de joc ofensiv (4-3-3), in atac mizand pe Sotiriou, Pittas si Papoulis, insa, desi a avut cateva ocazii bune nu a reusit sa marcheze in poarta lui Dubrovka.

Urmatorul meci al cipriotilor va fi pe teren propriu contra Sloveniei, cea care a invins Croatia in prima runda, asa ca se anunta un duel in care baietii lui Kostenoglu pornesc cu sansa a doua.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Croatia (4-2-3-1): Livakovic – Barisic, Vida, Lovren, Vrsalijko – Brozovic, Kovacic – Vlasic, Modric, Kramaric – Perisic.

Cipru (4-3-3): Demetris – Antoniou, Liafis, Soteriou, Ioannou – Artymatas, Kastanos, Kousoulos – Papoulis, Sotiriou, Pittas.

Absenti.

  • Croatia:
  • Cipru:

Istoric Confruntari Directe.

  • Singura intalnire dintre cele doua formatii a fost una amicala, in care Croatia s-a impus cu 2-0, in septembrie 2014, golurile fiind marcate de Mandzukic.

Ponturi pariuri Croatia – Cipru – Ionut Zamfirache.

Ma astept la un meci solid din partea croatilor care sunt obligati sa castige acest duel, dupa infrangerea cu 0-1 in fata Sloveniei. Lotul lui Dalic este mult peste adversara sa, iar diferenta de valoare cred ca se va vedea inca din prima repriza.

Cu siguranta defensiva cipriotilor va avea mult de munca pentru ca atacul Croatiei este foarte tehnic, jucatori precum Kovacic, Modric si Perisic descurcandu-se excelent pe spatii mici.

De partea cealalta, Cipru, este totusi o reprezentativa din al treilea esalon fotbalistic al Europei si nu cred ca va emite prea mari pretentii in aceasta deplasare.

Asadar, voi miza pe un pronostic bazat pe goluri si cornere, in oferta Betano, avand posibilitatea de a alege prin functia ”Bet Combo” peste 1.5 goluri& gazdele peste 4.5 cornere.

Va invit pe pagina 10pariuri.ro unde puteti miza si pe celelalte predictii sportive oferite de colegii mei, dar si pe platforma Betano, una dintre acele case de pariuri cu cele mai mari cote.

Pronostic Croatia – Cipru & Cota: Peste 1.5 goluri& Croatia peste 4.5 cornere – 1.50.