Croatia – Rusia ponturi pariuri 14.11.2021

croatia rusia ponturi pariuri

Stadionul Poljud din Split va gazdui duminica cu incepere de la ora 16.00 partida dintre Croatia si Rusia, una care se anunta decisiva in vederea participarii la Campionatul Mondial de anul viitor gazduit de Qatar.

croatia rusia ponturi pariuri

Croatia

Inaintea ultimului joc din grupa este pe locul secund cu 20 de puncte, remiza din urma cu doua runde de acasa cu Slovacia a adus-o in aceasta ipostaza, pana la acel joc era la egalitate cu Rusia.

Elevii lui Zlatko Dalic s-au revansat insa in ultimul meci disputat in Malta si castigat cu scorul de 7-1, astfel au cea mai buna defensiva a grupei cu doar 4 goluri incasate, dar si cel mai eficient atac, marcand in 20 de randuri, poti incerca un rezultat pozitiv al sau pe biletul zilei azi.

Are 9 meciuri la rand fara esec in timp regulamentar de 90 de minute, iar ultimul esec de acasa dateaza din 12 octombrie 2018, 2-3 cu Anglia, in Nations League. De asemenea vicecampioana mondiala nu a mai pierdut acasa in calificarile pentru un turneu de CM din 2013 si pana in prezent.

Rusia

Este liderul la zi al acestei grupe cu 22 de puncte, doua in plus fata de adversara sa de azi, singurul sau esec in aceste preliminarii a fost un 2-1 in Slovacia.

Vine dupa numai putin de 5 victorii consecutive in aceste preliminarii incasand un singur gol, iar in ultimul meci a marcat de 6 ori in poarta Ciprului, cel mai clar succes al sau din aceasta campanie.

Problemele sale din defensiva par a fi luat sfarsit dupa numirea pe banca tehnica vara aceasta a aceasta a lui Valery Karpin, legendarul jucator al Rusiei l-a inlocuit Stanislav Cherchesov dupa un turneu european foarte slab.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Croatia (4-3-3): Grbic – Juranovic, CaletaCar, Gvardiol, Sosa – Modric, Brozovic, Pasalic – Majer, Kramaric, Perisic.

Rusia (4-3-3): Safonov – Sutormin, Osipenko, Diveev, Terekhov – Erokhin, Fomin, Golovin – Miranchuk, Smolov, Mostovov.

Vezi aici toate cotele pentru Croatia – Rusia!

Absenti.

Croatia: Mateo Kovacic, Josip Brekalo – accidentati.

Rusia: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Partida tur s-a terminat la egalitate scor 0-0, de asemenea cele doua formatii s-au infruntat si in sferturile de finala de la Campionatul Mondial 2018, atunci Croatia a reusit sa mearga mai departe dupa executarea loviturilor de departajare, scorul in timpul regulamentar fiind egal, 2-2.

Ponturi pariuri Croatia – Rusia – Lily84.

Rusia arata mult mai bine dupa numirea in functia de antrenor a lui Valery Karpin, rezolvandu-si in special problemele din defensiva, dar nu o vad totusi favorita la Split, singura sa sansa de a obtine un rezultat pozitiv este sa inscrie cel putin un gol.

Croatia are avantajul unui moral foarte bun, a terenului propriu si a unei echipe care se prezinta foarte bine in linia mediana si in avanposturi, dar defensiva sa chiar daca a incasat numai 4 goluri nu se ridica la acelasi nivel.

Echipa pregatita de Zlatko Dalic are doar varianta victoriei pentru a merge de pe primul loc la mondiale, in caz contrar va trebui sa treaca de baraj, de asemenea Rusia poate obtine biletele pentru Qatar in cazul unei remize.

Ambele formatii se descurca foarte bine pe faza de atac, compartiment care va trebui sa isi faca datoria si de aceasta data daca doresc sa evite emotiile unui baraj, poti incerca piata de goluri oferita de casa de pariuri online Gets Bet.

Pronostic Croatia – Rusia: Ambele echipe inscriu cota 2.10