Croatia U21 – Elvetia U21 ponturi pariuri 28.03.2021

Croatia U21 Elvetia U21 Ponturi Pariuri

Croatia U21 si Elvetia U21 se vor infrunta duminica de la ora 19.00 in etapa a doua din faza grupelor Campionatului European de Tineret editia 2021. Partida care se va disputa pe Stadionul Bonifika din Koper poate fi urmarita pe TVR 1.

Croatia U21 Elvetia U21 Ponturi Pariuri

Croatia U21.

A pierdut primul meci la acest turneu final, 1-0 in fata Portugaliei, lusitanii dominand insa mult mai categoric aceasta partida decat o arata scorul final.

Este la a 4-a prezenta la un turneu final european, editiile din: 2000, 2004 si 2019, la aceesta din urma a terminat pe ultimul loc dupa Romania, Franta si Anglia, de fapt nu a depasit niciodata faza grupelor.

Din acest motiv are si 0 victorii la un turneu final, 3 remize si 7 esecuri sunt rezultatele obtinute de nationala pregatita in prezent de Igor Biscan, care pentru a se califica a reusit sa termine grupa sa pe locul secund dupa Cehia.

Tehnicianul croat are la dispozitie un lot interesant din care fac parte cativa jucatori provenind de la cluburi precum Chievo, Lille, Dinamo Zagreb sau Rijeka.

Elvetia U21.

Spre deosebire de adversara sa a debutat mult mai bine cu un succes in fata Angliei si astfel cu o victorie sau remiza in acest joc, coroborat unui rezultat favorabil in Anglia vs Portugalia isi poate asigura biletele pentru sferturi.

In preliminarii a avut un parcurs excelent, 9 victorii si o singura infrangere, meciul retur impotriva Frantei, de altfel nationala cocosului galic s-a clasat prima gratie golaverajului.

Cea mai consistenta prezenta a sa la un turneu final a fost in 2011 cu Yann Sommer, Granit Xhaka si Xherdan Shaqiri intre titulari, atunci au ajuns pana in finala pe care au pierdut-o in fata Spaniei.

Urmatoarea campanie a pierdut barajul impotriva Germaniei, iar in viitoarele 3 incercari nu a depasit faza grupelor de calificare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Croatia U21 (4-5-1): Semper – Bradaric, Sverko, Erlich, Vuskovic – Ivanusec, Moro, Majer, Bistrovic, Franjic – Kulenovic.

Elvetia U21 (4-3-3): Racioppi – Zesiger, Bamert, Lotomba, Muhein – Toma, Domgjoni, Jankewitz – Zeqiri, Guillemenot, Ndoye.

Vezi aici toate cotele pentru Croatia U21 – Elvetia U21!

Absenti.

Croatia U21: Neven Djurasec, Ivan Dolcek, Josko Gvardiol, Bosko Sutalo, Borna Sosa.

Elvetia U21: Noah Okafor.

Istoric infruntari directe.

Ultimul meci direct intre cele doua reprezentative a fost amical si s-a disputat in anul 2019 fiind castigat de Elvetia cu scorul de 4-1.

Din 2011 si pana in prezent Croatia si Elvetia s-au infruntat de 5 ori, elvetienii au 4 victorii, in fiecare dintre ele marcand cel putin doua goluri, poate fi incercat pe biletul zilei azi, Elvetia inscrie.

Ponturi pariuri Croatia U21 – Elvetia U21 – Lily84.

Croatia in ciuda lotului foarte bun a avut prestatii dezamagitoare la toate turneele finale la care a participat, este momentul sa rupa acest blestem si sa scoata un rezultat demn de renumele sau.

Elvetia la randul sau este pe val, a castigat in fata Angliei, insa nu o asteapta deloc un meci facil cu un adversar care va da totul, este ultima sa sansa de a merge mai departe.

Ma astept la un meci aprig disputatat, elvetienii cu un rezultat pozitiv pot merge in sferturi, din acest motiv au nevoie de cel putin un gol marcat, de cealalta parte croatii isi vor juca ultima sansa a nu parasi competitia pentru a 4-a oara consecutiv inca din faza grupelor.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Superbet. Citeste si articolul nostru cu Pareri Superbet pentru a vedea ce spun jucătorii acestei agentii.

Pronostic Croatia U21 – Elvetia U21: Ambele echipe inscriu cota 1.85