Crystal Palace – Arsenal ponturi pariuri 19.03.2021

ponturi crystal palace vs arsenal

Selhurst Park din Londra va gazdui miercuri seara infruntarea dintre Crystal Palace si Arsenal Londra. Partida se va disputa cu incepere de la ora 21.00 si va conta pentru etapa a 37-a din Anglia Premier League. Tunarii tintesc cele 3 puncte puse in joc cu ajutorul carora ar ramane in lupta pentru cupele europene.

ponturi crystal palace vs arsenal

Crystal Palace.

Vulturii vor termina cel mai probabil in a doua jumatate a clasamentului, in prezent sunt pe locul 13 cu 44 de puncte, iar Leeds care ocupa pozitia a 10-a are cu 9 puncte in plus, in cel mai bun caz pot urca o treapta in ierarhie.

In ultima runda s-a impus 3-2 pe teren propriu in fata lui Aston Villa, la capatul unei infruntari spectaculoase, cu rasturnari de scor si multe faze la cele doua porti.

Echipa pregatita de Roy Hogdson are a 4-a cea mai slaba aparare a campionatului englez, incasand 61 de goluri in 36 de runde. Nici atacul nu a functionat tocmai bine cu o medie de 1.11 reusite pe meci jucat.

Sunt mari sanse sa revina pentru aceasta infruntare Patrick van Aanholt si Luka Milivojevic, ambii invoiti pentru partida cu Aston Villa din motive familiale.

Arsenal.

Tunarii sunt pe locul 9 cu 55 de puncte, iar timpul pentru a prinde o cupa europeana este unul limitat, doar doua partide mai au la dispozitie, conditionati de evetualii pasi gresiti ai celor de la Everton, Tottenham si West Ham.

Vine dupa 3 victorii consecutive: 2-0 pe terenul lui Newcastle, urmata de un 3-1 acasa in compania celor de la West Brom, pentru ca in ultima runda sa se impuna la limita 1-0 pe Stamford Bridge contra lui Chelsea.

Mikel Arteta va schimba asezarea tactica in defensiva, renuntand la sistemul cu 3 fundasi si trecand la 4, cu Pablo Mari si Rob Holding pe centru, iar in bezi se va baza pe serviciile lui Callum Chambers si Kieran Tierney, pentru a oferi un plus de agresivitate pe faza de atac.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Crystal Palace (4-4-2): Guaita – Ward, Kouyate, Dann, Mitchell – Ayew, Riedewald, Schlupp, Eze – Zaha, Benteke.

Arsenal (4-2-3-1): Leno – Chambers, Holding, Mari, Tierney – Partey, Elneny – Saka, Odegaard, Smith Rowe – Aubameyang.

Vezi aici toate cotele pentru Crystal Palace – Arsenal!

Absenti.

Crystal Palace: Nathaniel Clyne, Mamadou Sakho, James McArthur.

Arsenal: David Luiz, Granit Xhaka, Hector Bellerin – incerti.

Istoric confruntari directe.

Partida tur s-a terminat cu scorul de 0-0, rezultate de egalitate fiind si in precedentele doua infruntari directe, 1-1 si 2-2.

Ponturi pariuri Crystal Palace – Arsenal – Lily84.

Arsenal va risca, acest meci este unul de totul sau nimic, oricare rezultat in afara victoriei ii spulbera visele de a prinde o cupa europeana.

Vulturii de cealalta parte sunt dornici sa termine acest sezon cu o victorie de rasunet, sau cel putin sa ofere o infruntare spectaculoasa fanilor, dezamagiti de clasarea finala.

Gazdele au jucatori foarte buni in atac, care pot fructifica spatiile aparute in defensiva tunarilor, insa echipa pregatita de Roy Hogdson are una dintre cele mai slabe defensive, sunt mari sanse la un meci cu multe goluri.

Mikel Arteta si elevii sai vor castiga acest duel, in primul rand vor evolua mai concentrati, insa nu le va fi usor, Crystal Palace este o echipa ofensiva, din acest motiv mizez pe un succes al oaspetilor cu multe goluri marcate.

Pronostic Crystal Palace – Arsenal: victorie Arsenal & peste 3.5 goluri cota 3.55