Crystal Palace – Chelsea ponturi pariuri 10.04.2021

Selhurst Park va gazdui sambata seara cu incepere de la ora 19.30 partida din cadrul etapei a 31-a a campionatului englez de fotbal ce le va pune fata in fata pe Crystal Palace si Chelsea Londra. In Romania acest meci poate fi urmarit pe canalele Eurosport 2.

Crystal Palace.

Echipa pregatita de Roy Hogdson a smuls un punct pe  Goodison Park din Liverpool in meciul cu Everton, caramelele au deschis in startul actului secund scorul prin reusita lui James Rodriguez, pentru ca in minutul 86 Michy Batshuayi sa readuca egalitatea pe tabela de marcaj, intr-un meci relativ echilibrat din punct de vedre statistic.

Gazdele sunt pe locul 12 in Premier League cu 38 de puncte, ferite de grijile retrogradarii, in acelasi timp este greu de crezut ca inca mai spera la o participare europeana, este dificil de propus ponturi Premier League avand la baza un rezultat pozitiv al gazdelor.

Aceasta situatie poate dauna randamentului jucatorilor, care se vad fara un obiectiv concret pe final de sezon, prin acelasi scenariu au trecut vulturii si in campionatul precedent, atunci terminand cu sir de esecuri competitia.

Chelsea Londra.

Albastrii au pierdut cu un nevrosimil 5-2 pe teren propriu ultima infruntare din campionatul englez, rezultat catastrofal, dar care nu i-a afectat deloc pe jucatori, marti seara a urmat un succes 2-0 in fata lui Porto si acum londonezii au prima sansa la calificare.

Thomas Tuchel si elevii sai insa nu isi permit inca un pas gresit pe Selhurst Park, mai ales ca pot trece pe un loc de Champions League dat fiind duelul dintre West Ham si Leicester din aceasta runda.

Tehnicianul oaspetilor va roti jucatorii, Porto poate fi o adversara periuloasa totusi, astfel Tammy Abraham va rula in avanposturi sustinut din benzi de Hakim Ziyech si Christian Pulisic.

In spatele celor 3 va fi asezata o linie de 4 mijlocasi prin care Thomas Tuchel isi propune sa controloze mijlocul terenului, sa nu permita adversarei o tesatura de pase la firul ierbii, obligandu-i pe vulturi la mingi lungi ce pot fi prada usoara pentru puternicii fundasi Antonio Rudiger si Kurt Zouma.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Crystal Palace (4-4-2): Guaita – Ward, Cahill, Kouyate, Van Aanholt – Ayew, Milivojevic, Riedewald, Eze – Zaha, Benteke.

Chelsea (3-4-2-1): Mendy – Azpilicueta, Zouma, Rudiger – Hudson-Odoi, Kovacic, Kante, Alonso – Ziyech, Pulisic – Abraham.

Vezi aici toate cotele pentru Crystal Palace – Chelsea!

Absenti.

Crystal Palace: Nathaniel Clyne, Nathan Ferguson, Mamadou Sakho, James Tomkins, James McArthur – accidentati; Michy Batshuayi – nu are drept de joc fiind imprumutat de la Chelsea.

Chelsea: Thiago Silva.

Istoric confruntari directe.

Chelsea a reusit sa se impuna in precedentele 6 partide directe in care a avut-o ca adversara pe Crystal Palace, biletul zilei azi poate contine un pronostic pe victoria oaspetilor.

Ponturi pariuri Crystal Palce – Chelsea – Lily84.

Este dificil de anticipat un rezultat final in acest joc, Chelsea va menaja o parte dintre titulari, iar Crystal Palace ramane o echipa periculoasa, cu multi jucatori foarte buni in componenta, oricand poate produce o surpriza.

Dar mizez pe un meci aprig disputat si spectaculos in acelasi timp, asa cum sunt cele din Premier League, in care ambele echipe dau tot ce pot pentru victorie.

In aceste conditii doua goluri marcate in meci sunt un obiectiv lesne de atins, cum de asemenea minim 8 cornere dat fiind apetitul ofensiv al celor doua formatii nu ar trebui fi deloc greu de atins.

Atat Chelsea, cat si Palace au jucatori extrem de abili si tehnici in atac, in plus un scenariu al unui joc pe contre este previzibil, ceea ce ii va expune pe aparatori unor dueluri unul contra unul si astfel vor fi nevoiti sa recurga la falut pentru a stopa atacurile adverse.

Pronostic Crystal Palace – Chelsea: Total goluri peste 1.5 & total cornere peste 7.5 & total cartonase peste 2.5 cota 3.50