Caută
Close this search box.

CSKA Sofia – Roma ponturi pariuri 09.12.2021

cska sofia roma ponturi pariuri

AS Roma se deplaseaza in capitala Bulgariei pentru ultima runda din grupa C a Conference League incepand cu ora 19:45. CSKA Sofia este combatanta din aceasta seara pentru formatia romana care nu mai emite pretentii la nicio pozitie de calificare, astfel ca se anunta o partida la discretia oaspetilor.

CSKA Sofia.

Echipa lui Mladenov nu a putut sa obtina mai mult in aceasta competitie, fiind depasita de toate formatiile din grupa C, aflandu-se in acest moment pe ultima pozitie cu un singur punct dupa 5 etape.

Bodo Glimt este singura formatie care s-a incurcat pe terenul bulgarilor, echipa norvegiana semnand o remiza alba la Sofia cu scorul de 0-0. De atunci a urmat o serie de 3 infrangeri consecutive pentru CSKA care ultima oara a cedat chiar in fata gruparii galben-negre, scor 0-2 pe terenul campioanei Norvegiei.

In campionat situatia se prezinta ceva mai bine pentru CSKA care ocupa locul secund dupa Ludogorets, insa are de recuperat cca 9 puncte fata de lider dupa ce a remizat in etapa precedenta, scor 1-1 pe terenul penultimei clasate.

Roma.

Desi toata lumea se astepta ca formatia lui Jose Mourinho sa defileze intr-o astfel de competitie, mai ales dupa venirea portughezului pe banca romanilor, iata ca Roma nu este sigura nici in ultima runda de prima pozitie in grupa si are mare nevoie de victorie la Sofia.

Conform clasamentului, echipa italiana ocupa pozitia secunda in grupa C cu un total de 10 puncte, inregistrand 3 victorii, o remiza, dar si o infrangere, poate cea mai dureroasa din istoria europeana, scor 6-1 pe terenul lui Bodo/Glimt.

Romanii nu au reusit sa isi ia revansa nici in mansa retur unde Bodo/Glimt a venit extrem de motivata in capitala Italiei si a plecat cu un punct dupa o remiza spectaculoasa, scor 2-2.

Al 3-lea succes din aceasta faza a grupelor a fost consemnat chiar in runda precedenta, tot pe teren propriu, dupa ce a trecut fara probleme de Zorya, scor 4-0, si implicit a ramas la un singur punct de liderul Bodo/Glimt.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

CSKA Sofia (4-2-3-1): Busatto; Turitsov, Lam, Mets, Mazikou; Geferson, Muhar; Yomov, Carey, Wildschut; Krastev

Roma (3-4-2-1): Fuzato; Ibanez, Smalling, Kumbulla; Reynolds, Bove, Diawara, Vina; Volpato, Mkhitaryan; Abraham

Absenti.

  • CSKA Sofia:
  • Roma:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au intalnit anul trecut in grupele UEL, tot in prima runda a competitiei unde Roma a inregistrat atunci o remiza alba, scor 0-0, si a cedat chiar in ultima partida a grupei, scor 1-3 pe terenul de la Sofia.
  • Pariaza la Unibet, una din acele case pariuri online, si profita de o cota de 1.90 pentru un rezultat de ambele marcheaza la jocul de la Sofia.

Ponturi pariuri CSKA Sofia – Roma -> Andrew.

Desi este calificata in primavara europeana, Roma vrea sa urce pe prima pozitie la finalul grupei, iar pentru acest lucru are nevoie de o victorie pe terenul celor de la CSKA. Am mizat acest pronostic din oferta celor de la Unibet, dar si pe cel putin 3 goluri in meci.

CSKA Sofia nu mai are pentru ce lupta in aceasta ultima runda, dar cred ca isi va gasi motivatia odata cu venirea trupei lui Mourinho in capitala Bulgariei. A incasat 5 goluri in deplasarea de pe Stadio Olimpico si nu cred ca lucrurile s-au schimbat radical fata de primul joc din grupa. Are in continuare un singur gol marcat, chiar impotriva Romei, si nu cred ca poate emite pretentii pentru un rezultat pozitiv.

Roma este obligata sa iasa la joc inca din minutul 1 in aceasta seara, victoria fiind singura sansa a trupei lui Mourinho de a spera la o calificare de pe prima pozitie. A trecut fara emotii in jocul de acasa contra trupei bulgare si ma astept sa vad o replica pe masura si in aceasta deplasare. Dupa doua infrangeri in campionat, cred ca venit momentul descatusarii pentru echipa romana.

Pronostic CSKA Sofia – Roma: 2&3+ – 1.95