CSO Filiasi – „U” Craiova ponturi pariuri 02.12.2021

filiasi universitatea craiova ponturi pariuri

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova va gazdui joi seara cu incepere de la ora 20.30 partida de fotbal dintre CSO Filiasi si „U” Craiova care va conta pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Detinatoarea trofeului porneste din postura de mare favorita, statut pe care si-l poate confirma fara mari emotii.

filiasi universitatea craiova ponturi pariuri

CSO Filiasi

Evolueaza in Liga a 3-a acolo unde dupa 13 partide jucate ocupa locul 7 din 10 formatii, pozitie care daca si-o va mentine o trimite la barajul de mentinere in acest esalon, in aceste conditii Netbet o vede pornind clar cu sansa a doua pe Ion Oblemenco.

In ultima etapa de campionat a fost surclasata pe teren propriu cu scorul de 6-0 de CSM Slatina, echipa de pe locul secund, in urma acestui esec a si ajuns pe minus la golaveraj.

Aventura in Cupa Romaniei si-a inceput-o pe terenul echipei de Liga a 4-a, Viitorul Carcea, de care a trecut cu scorul de 3-0, au urmat apoi Vedita Colonesti, ACS Viitorul Targu Jiu, UTA Arad si Hermannstadt.

„U” Craiova

Vine dupa un esec 3-2 pe teren propriu cu FCSB, rezultat in urma caruia se poate considera eliminata din cursa pentru titlu sezonul actual, chiar daca mai sunt multe etape de jucat, distanta fata de CFR ramane una foarte mare.

Este detinatoarea trofeului si principala candidata la Cupa Romaniei sezonul actual, ramane sa demonstreze asta si pe teren.

Primul adversar din actuala editie a competitiei a fost chiar CFR Cluj de care a trecut pe Ion Oblemenco cu scorul de 1-0, apoi in optimi a depasit-o in deplasare pe Baia Mare cu 4-0.

Laurentiu Reghecampf va face unele modificari in primul 11, David Lazar va fi titular cu siguranta, apoi Alexandru Cretu poate fi folosit dupa ce a ispasit etapa de suspendare.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

CSO Filiasi (4-2-3-1): Florin Serban – Danescu, Dina, Popa, Calu – Armeselu, Manolache – Vilcica, Rogoveanu, Alex Serban – Cretu.

„U” Craiova (4-3-3): Lazar – Vladoiu, Balasa, Constantin, Vatajelu – Cretu, Ivanov, Vina – Markovic, Bairam, Cimpanu.

Vezi aici toate cotele pentru CSO Filiasi – „U” Craiova!

Absenti.

CSO Filiasi: Marius Durita, Alexandru Durita, Alin Pencea – indisponibili.

„U” Craiova: Antoine Conte, Valerica Gaman – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri CSO Filiasi – „U” Craiova – Lily84.

Un meci in care ostilitatile nu se vor desfasura decat la poarta unei singure formatii indiferent de primul 11 pe care Laurentiu Reghecampf il va alege.

Filiasi este o echipa totusi de Liga a 3-a, in ciuda eliminarii celor de la UTA si Hermannstadt, acum va da piept cu Universitatea Craiova, echipa net superioara valoric.

In plus alb-albastri vor fi si super motivati dupa esecul cu FCSB, Cupa Romaniei ramandu-le singurul obiectiv pentru acest sezon, poti miza pe victoria lor utilizand oferta bonus fara depunere.

Pronostic CSO Filiasi – „U” Craiova: „U” Craiova inscrie peste 3.5 goluri cota 1.85