Danemarca – Austria ponturi pariuri 12.10.2021

danemarca austria ponturi pariuri

Parken Stadium din Copenhaga va gazdui marti seara cu incepere de la ora 21.45 partida de fotbal dintre reprezentativele Danemarcei si Austriei. Intalnirea va conta pentru preliminariile Campionatului Mondia Qatar 2022, iar nordicii cu o victorie isi asigura matematic prezenta la turneul final.

danemarca austria ponturi pariuri

Danemarca

Conduce autoritar aceasta grupa cu maximul de puncte, 21, dupa 7 partide disputate, mai mult inca nu a incasat vreun gol in aceste preliminarii, in schimb a marcat 26.

O prestatie foarte buna a avut si la EURO 2020, unde a atins faza semifinalelor, eliminata de Anglia in overtime gratie reusitei lui Harry Kane.

Cu o victorie in acest meci isi poate isi poate asigura matematic calificarea la campionatul mondial din Qatar, dat fiind parcursul de pana acum sunt mari sanse sa o obtina, poti miza pariuri Cupa Mondiala pe un succes al sau.

In ultimii 3 ani si jumatate singura reprezentativa care a reusit sa o invinga pe teren propriu a fost Belgia in Nations League, o statistica impresionanta dat fiind faptul ca a infruntat echipe precum Elvetia, Anglia, Suedia sau Franta.

Austria

Dezamageste crunt in aceste preliminarii de campionat mondial, dupa 7 partide jucate are doar 10 puncte si ocupa locul 4, un eventual esec coroborat victoriei Scotiei in Insulele Feroe ii risipeste orice sansa de calificare.

Echipa pregatita de Marco Froda are 3 victorii in aceasta grupa, o remiza si 3 infrangeri, dar cel mai dureros data fiind valoarea lotului sau, are un golaveraj negativ: 11-13.

S-a descurcat destul de bine in deplasare pana acum, 7 din cele 10 puncte fiind cucerite afara, dar totusi doua victorii au venit in fata unor adversare foarte slabe: Moldova si Insulele Feroe.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Danemarca (4-3-3): Schmeichel – Wass, Kjaer, Vestergaard, Larsen – Jensen, Norgaard, Delaney – Daramy, Dolberg, Skov Olsen.

Austria (4-3-3): Bachmann – Trimmel, Posch, Hinteregger, Alaba – Grillitsch, Laimer, Sabitzer – Kainz, Kara, Gregoritsch.

Vezi aici toate cotele pentru Danemarca – Austria!

Absenti.

Danemarca: nu sunt.

Austria: Marko Arnautovic, Christoph Baumgartner, Valentino Lazaro, Philipp Lienhart, Aleksandar Dragovic – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur a fost castigata de o maniera categorica de danezi, 4-0 fiind scorul final. Precedentul duel directe intr-un meci oficial data din anul 1993 si atunci Danemarca a castigat fara dubii.

Ponturi pariuri Danemarca – Austria – Lily84.

Danemarca porneste ca mare favorita in acest meci, are un parcurs impecabil pana acum in preliminarii cu maximul de puncte si fara gol incasat.

Dar Austria isi va juca ultima sansa la Copenhaga, oricare rezultat in afara victoriei o lasa acasa, din acest motiv ma astept la o rabufnire de orgoliu din partea oaspetilor, chiar daca nu isi vor atinge obiectivul.

Nordicii vor aborda cu incredere partida, dar mizez pe o replica darza din partea austriecilor, au in linia ofensiva jucatori de foarte buna calitate, poti miza la Superbet pe piata de goluri.

Nu vad ce ar putea apara cele doua formatii, Danemarca doar cu un succes isi asigura matamatic prezenta in Qatar in timp ce Austria fara 3 puncte ramane acasa, va un meci de care pe care.

Pronostic Danemarca – Austria: Total goluri marcate in meci peste 2.5 cota 2.10