Den Bosch – Go Ahead Eagles ponturi pariuri 29.03.2021

ponturi fotbal

Den Bosch si Go Ahead Eagles se intalnesc in etapa a 30-a din Olanda – Eerste Divisie, ora de start a partidei fiind 22:00. Vezi pontul pe care il propun, conform datelor statistice de mai jos!

Date statistice

Den Bosch este ultima clasata in Eerste Divisie, datorita parcursului dezastruos din deplasare.

Pe teren propriu Den Bosch joaca deschis, are gol marcat in ultimele 9 partide si chiar o victorie categorica cu Jong Utrecht, 3-0 in luna februarie.

Den Bosch a fost invinsa clar in ultimele partide in care a primit vizita echipelor ce tintesc promovarea: 2-3 cu Graafschap si 1-5 cu Volendam.

Go Ahead Eagles are 6 victorii si o remiza in ultimele 7 runde, rezultate prin care s-a apropiat la 7 puncte de promovarea directa. Este clar ca oaspetii nu isi permit sa piarda puncte la ultima clasata!

GA Eagles vine dupa o serie de 7 victorii externe consecutive in campionat, 6 dintre acestea la scor. 19 goluri a marcat GA Eagles in cele 7 partide!

Atacul gazdelor este in mare forma, dovada faptul ca in urma cu o saptamana GA Eagles a marcat de 5 ori in poarta lui Dordrecht, vecina de clasament cu … Den Bosch.

Cote Den Bosch – Go Ahead Eagles
1X2
3.453.352.10

Pronostic Den Bosch – Go Ahead Eagles propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Total goluri Go Ahead Eagles: 2+1.98Superbet500 RON!