Dijon – Lyon ponturi pariuri 03.02.2021

Dijon Lyon Ponturi Pariuri

Miercuri cu incepere de la ora 22:00 pe Stade Gaston Gerard se va desfasura partida dintre Dijon si Lyon, intr-un duel interesant din cadrul etapei cu numarul 23 in Franta – Ligue 1. Cele doua formatii au obiective diferite, oaspetii luptand pentru titlu in timp ce gazdele spera sa evite retrogradarea.

Dijon Lyon Ponturi Pariuri

Consider ca Lyon va ataca inca din primele minute ale partidei avand in componenta lotului jucatori mult mai experimentati decat ai oponentei sale, care nu cred ca va emite pretentii prea mari de la aceasta partida. Vom putea urmari desfasurarea evenimentelor acestui duel in direct pe canalele TV Digi Sport 3 si Look Sport.

Dijon.

Gazdele se afla pe locul 19 in clasament la egalitate de puncte cu ultima clasata Nimes, insa cu un golaveraj mai bun, asta daca putem spune asa, pentru ca Dijon are -16, cu cel mai slab atac din Ligue 1.

Are o serie de 5 partide consecutive fara victorie, inregistrand 3 remize si 2 infrangeri. In ultimele 2 runde a pierdut in deplasare cu Lorient, 2-3, si Lille, 0-1.

In acest sezon, pe teren propriu nu a reusit sa obtina nicio victorie dupa 11 runde deja disputate. Asadar situatia este extrem de dramatica, Dijon marcand doar 4 goluri pe teren propriu.

Lyon.

Oaspetii se descurca excelent in acest sezon si se claseaza pe locul secund in Ligue 1, la 2 puncte in spatele liderului Lille si la un punct peste PSG.

Are al doilea cel mai bun atac al campionatului, marcand 46 de goluri, cu 2 dintre jucatori in mare forma, fiind vorba de Memphis Depay cu 11 reusite si 6 pase de gol si de Toko Ekambi cu 10 goluri si 4 pase de gol. Un alt jucator evidentiat este Tino Kadewere cu 9 reusite.

Privind meciurile din depasare ale tuturor echipelor din campionat observam ca Lyon se descurca cel mai bine, obtinand 22 de puncte in cele 11 jocuri, cu un golaveraj excelent 22:10.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dijon (4-5-1): Racioppi – Manga, Muzinga, Boey, Lautoa – Ndong, Ebimbe, Celina, Diop, Balde – Konate.
Lyon (4-3-3): Lopes – Dubois, Anthony, Diomande, De Sciglio – Guimaraes, Aouar, Mendes – Depay, Kadewere, Ekambi.

Absenti.

  • Dijon: Benzi, Assale
  • Lyon: Denayer

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta partida dateaza din 28.08.2020, cand Lyon s-a impus pe teren propriu cu 4-1, prin 3 goluri ale lui Depay si un autogol semnat de fundajul lui Dijon, Wesley Lautoa.

Ponturi pariuri Dijon – Lyon- Ionut Zamfirache

Nu vad cum Dijon ar putea scoate ceva pozitiv din acest duel, avand cel mai slab atatc al campionatului si doar 4 goluri marcate pe teren propriu. De partea cealalta Lyon se afla intr-o forma excelenta cu o serie de 9 partide consecutive pe teren strain in care nu a pierdut. Ultimul duel afara a fost pe Stade Geoffroy-Guichard, in fata lui St. Ettiene, unde s-a impus cu un categoric 5-0.

Pentru acest duel din Franta Ligue 1, voi miza pe un pronostic de goluri, considerand ca peste 2.5 este cel mai potrivit, evitand astfel o surpriza, care de ce nu ar putea sa apara, avand in vedere ca Dijon nu a castigat pana in acest moment pe teren propriu si ar putea spera la un succes mare in acest duel. Ramane de vazut ce se va intampla si va invit sa accesati pagina Superbet si pentru ale pronosticuri ale meciurilor din aceasta perioada.

Pronostic Dijon – Lyon : Peste 2.5 goluri – cota 1.62