Dinamo – Botosani ponturi pariuri 19.09.2021

dinamo botosani ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti traverseaza o perioada extrem de slaba in Liga 1, iar duminica seara va avea de infruntat o echipa in mare forma pana acum, FC Botosani. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 19.00 pe Arena Nationala si poate fi urmarita pe canalele TelekomSport, Digi Sport si Look Sport +.

dinamo botosani ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti

Fara indoiala traverseaza cea mai nefasta perioada a sa de la infiintare, are mari probleme financiare, iar rezultatele nu o ajuta deloc, singurii care au ramas alaturi sunt suporterii, gratie carora supravietuieste.

In ultimul meci din campionat a pierdut 6-0 pe Arena Nationala cu FCSB, un meci in care a fost surclasata pe teren la toate capitolele, mai mult a ramas in 10 jucatori de camp dupa ce Steliano Filip a fost eliminat inca din prima repriza.

Esecul cu ros albastrii a fost al 5-lea consecutiv fara a reusi cel putin sa inscrie, au marcat de 6 ori in 8 runde, dar au punctat de cate 3 ori cu Academica Clinceni si Voluntari, in celelalte 6 infruntari tabela a ramas la 0 in dreptul lor.

In aceste conditii poti miza la case de pariuri online daca urmaresti partidele sale la piata de goluri.

Dario Bometti a fost demis dupa etapa precedenta, locul sau pe banca tehnica este tinut de Sorin Colceag, cel care se pare va asigura interimatul pana va fi gasit un antrenor.

FC Botosani

Este una dintre cele mai in forma echipe ale campionatului intern, ocupa locul 3 cu 17 puncte la 4 lungimi de liderul CFR Clu, formatie pe care a invins-o runda precedenta pe teren propriu si careia i-a intrerupt seria de 7 victorii consecutive.

A incasat 5 goluri in cele 8 etape, dar doua dintre acestea au venit in esecul cu Rapid, eliminand acel rezultat se poate considera ca are o defensiva foarte bine organizata.

Pana in prezent a jucat cu toate cele 3 pretendente la titlu: Universitatea Craiova, CFR Cluj si FCSB, doar ultima a smuls o remiza, pe celelalte doua le-a invins.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Dinamo (4-4-2): Esanu – Giafer, Grogore, Radu, Amzar – Rauta, Banu, Mihaiu, Itu – Matei, Ivanovski.

Botosani (4-3-3): Pap – Tiganasu, Seroni, Racovitean, Braun – Papa, Kage, Edjouma – Ongenda, Sila, Barbosa.

Vezi aici toate cotele pentru Dinamo – Botosani!

Absenti.

Dinamo: Deian Sorescu, Steliano Filip – suspendati.

Botosani: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

FC Botosani are 3 victorii in precedentele 6 partide directe, dar toate obtinute pe teren propriu, la Bucuresti a scos doar remize in ultimele 3 vizite.

Ponturi pariuri Dinamo – Botosani – Lily84.

Dinamo este in cadere libera, nu vad cum ar putea scoate un rezultat pozitiv contra unei echipe in mare forma si foarte bine organizata, esecul cu FCSB nu a fost intamplator.

Jocul cainilor este unul lipsit de orizont, fara legaturi intre compartimente, haotic, lipsit de orice rigoare tactica, in plus vor absenta si doi dintre cei mai buni jucatori ai sai.

Botosani a demonstrat ca este un adversar extrem de tenace, care stie perfect ce are de facut atat pe faza de atac cat si in defensiva, nu cred ca va avea probleme in a se impune pe Arena Nationala, poti miza pe victoria oaspetilor la Get's Bet.

Pronostic Dinamo – Botosani: victorie Botosani cota 1.60