Dinamo – Chindia ponturi pariuri 16.01.2021

dinamo chindia ponturi pariuri 16012021

Meciul zilei de sambata din Liga 1 este unul foarte interesant, Dinamo avand sansa sa ajunga pe pozitie de play-off in cazul unei victorii cu Chindia! VEZI mai jos pronosticul de cota 2.35 ales la agentia de pariuri online 888sport.

dinamo chindia ponturi pariuri 16012021

Dinamo.

Dinamo este pe un trend clar ascendent, echipa reusind 3 victorii si o remiza in ultimele 5 partide disputate, iar acum se afla la doar 2 puncte in spatele Viitorului, echipa ce ocupa ultima pozitie de play-off.

Problemele financiare ale clubului inca exista, Cortacero neindeplinindu-si promisiunile, iar fanii echipei strang in continuare bani pentru a mentine echipa pe linia de plutire.

Dinamo nu are probleme mari de lot, echipa putandu-se baza pe majoritatea jucatorilor, doar Puljic fiind accidentat, iar Fabbrini si Nemec sunt principalele arme pe care se bazeaza echipa.

Chindia.

Echipa cu probabil cel mai inchis joc din Liga 1, Chindia a reusit prin evolutiile defensive excelente sa ocupe o onorabila pozitie a 7-a in acest moment.

Jucatorii lui Emil Sandoi reusesc sa pastreze de 5 partide invincibilitatea, dar echipa are probleme in a castiga meciuri, ei avand 4 remize si o singura victorie in aceste partide.

Unul din cele mai recomandate ponturi pentru biletul zilei este cel pe un meci cu mai putin de 3 goluri, deoarece niciuna din echipe nu exceleaza pe plan ofensiv.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dinamo (4-5-1): Alexandru – Sorescu, Bejan, Ehamnn, Radu – Anton, Rauta, Achim, Fabbrini, Bani – Nemec.

Chindia (4-4-2): Aioani – Dinu, Pitian, Iacob, Capusa – Negut, Dumitrascu, Iacob, Dulca, Rata – Popa, Florea.

Vezi AICI cotele pentru Dinamo – Chindia!

Absenti.

Dinamo: Puljic.

Chindia: Corbu, Diaz.

Istoric Confruntari Directe.

Chindia a reusit sa se impuna in tur la limita, scor 1-0, dar in acea perioada evolutiile dinamovistilor erau dezastruoase.

Ponturi pariuri Dinamo – Chindia – AlexK.

Pontul zilei din Liga 1 vine de la meciul dintre Dinamo si Chindia, iar recomandarea este facuta la agentia de pariuri online 888sport, acolo unde poti profita la inregistrare de codul bonus 888sport.

Valoarea este incontestabil de partea gazdelor, iar in ultima perioada si forma acestora este una superioara Chindiei, singurul minus fiind problemele financiare pe care Dinamo le are in acest moment.

Dinamo va dori cu siguranta sa obtina victoria ce i-ar propulsa intre echipele de play-off, acolo unde ii e locul unei echipe cu asa de mare traditie, iar eu cred ca va reusi acest lucru la capatul unui meci cu putine goluri.

Pronostic Dinamo – Chindia: 1 & Sub 4.5 goluri – Cota 2.35!

Click AICI pentru a paria pronosticul!