Dinamo – Academica Clinceni ponturi pariuri 09.04.2021

Forma ionel_iulian94: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 66.7%
Castigate: 2/3
Unitati: 81

In ultima runda din sezonul regular, Academica Clinceni se deplaseaza in Stefan cel Mare pentru a juca cu Dinamo. Pentra fi siguri de calificarea in play-off, ilfovenii trebuie sa se impuna in acest meci. Vezi in continuarea articolului care este predictia pe care ti-o recomand la aceasta confruntare.

dinamo academica clinceni pronosticuri

Dinamo.

Este fara victorie in ultimele 9 runde de Liga 1 (7 infrangeri si 2 rezultate de egalitate). In runda precedenta a pierdut pe terenul campioanei cu 1-0.

Paul Anton si Florin Bejan au vazut cartonasul rosu si vor fi suspendati pentru acest joc. De asemenea, va lipsi si Alexandru Rauta, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Mihai Esanu, Vlad Achim, Steliano Filip si Andrei Radu au absentat din partida din Gruia si sunt incerti pentru aceasta disputa.

Este si o veste buna pentru Multescu; Gevaro Nepomuceno revine dupa ce si-a ispasit suspendarea.

Academica Clinceni.

Sunt mai multe scenarii posibile care ii pot garanta prezenta in play-off, insa, pentru a nu depinde de celelalte rezultate trebuie sa castige acest meci.

Ilie Poenaru se poate baza din nou pe serviciile a 3 jucatori de baza; Cristi Tanase, Patriche si Thibault Moulin sunt din nou disponibili dupa ce si-au ispasit suspendarea.

Se lauda cu una dintre cele mai bune defensive, avand o medie de sub 1 gol incasat/meci.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dinamo (4-1-4-1): Kongshavn – Cretu, Puljic, Albentosa, Grigore – Gol – Nepomuceno, Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Nemec.

Academica Clinceni (4-2-3-1): Valceanu – Pashov, Patriche, Bilali, Dobrescu – Bautista Cascini, Moulin – Cordea, Tanase, Longher – Chunchukov.

Absenti.

  • Dinamo: Anton, Rauta, Bejan, Ionut Serban (indisponibili), Mihai Esanu, Vlad Achim, Steliano Filip, Andrei Radu (incerti).
  • Academica Clinceni: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 2 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere.
  • Academica Clinceni a castigat cu 0-1 precedenta partida directa jucata din postura de echipa oaspete.

Ponturi pariuri Dinamo – Academica Clinceni – ionel_iulian94.

Academica este echipa mai motivata si de aceea cred ca va scoate cel putin 1 punct din acest joc. Astfel, la ponturi si pariuri Liga 1 de vineri iti recomand pronosticul Rezultat fara egal Academica Clinceni (returnare de miza in caz de egalitate).

Pentru acest pronostic, se da cota 1.66 la Netbet. Afla din articolul Cum imi fac cont la Netbet pasii de parcurs pentru a te inregistra aici.

Dinamo se confrunta cu importante absente; la polul opus, odata cu revenirea lui Tanase, Patriche si Moulin, Academica Clinceni are la dispozitie toti jucatorii de baza.

Formatia gazda a suferit multe esecuri in acest sezon competitional; din totalul de 29 de partide jucate, a pierdut mai mult de jumatate (16 esecuri).

Pronostic Dinamo – Academica Clinceni & Cota: Rezultat fara egal Clinceni – 1.66

Leave a Comment: