Caută
Close this search box.

Dinamo – FCSB ponturi pariuri 03.02.2021

Dinamo - FCSB ponturi Liga 1

Miercuri, de la ora 20.45, avem in Liga 1 Derby de Romania. Dinamo primeste vizita celor de la FCSB. Ros-albastrii sunt favoriti din toate punctele de vedere, dar sa nu uitam ca am vazut multe surprize in derby.

Eu ti-am pregatit un pariu interesant, pe goluri, asa cum de altfel am facut in debutul de luna. Ai in continuare o propunere de cota 1.74 la cel mai tare meci de miercuri in Romania.

Dinamo.

Cainii fac meciuri surprinzatoare in ultima perioada. Castiga cand nu te astepti si pierd cand sunt sperantele cele mai mari. Asta ma face pe mine sa aleg ponturi pe goluri la Netbet.

Dinamo ocupa locul 9 in Liga 1 dupa 10 etape, cu un bilant 7/4/9. A castigat etapa trecuta la UTA, meci incheiat 1-0. A fost favorizata clar de arbitru, la fel cum s-a intamplat si la ultimul meci de acasa, cu Gaz Metan, atunci cand a marcat golul victoriei dupa un fault evident si scandalos.

Trupa condusa acum de Ionel Gane a castigat doar 3 meciuri pe teren propriu in Liga 1. Fanii dinamovisti au mai adus ceva bani la club, se cauta chiar cativa jucatori, insa incertitudinile inca sunt mari.

FCSB.

Ros-albastrii nu ar trebui sa se impiedice de un adversar aflat in colaps, chiar daca vorbim de un derby. Sunt lideri in Liga 1, cu un bilant 14/3/3. Vin dupa acel succes cu Poli Iasi, meci incheiat 3-1.

FCSB are cele mai multe victorii in campionat, 14 din 20 de meciuri. Atacul trece de 2 reusite in medie si este cel mai bun din liga. Chiar daca Denis Man a fost vandut, s-a vazut ca Octavian Popescu este o solutie viabila. El chiar a marcat runda trecuta primul sau gol in campionat.

FCSB a ajuns acum la o serie de 7 etape fara infrangere, ultima care a batut-o fiind campioana CFR, in decembrie.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Dinamo (4-4-2) : Alexandru – Sorescu, Puljic, Ehmann, Sorescu – Mihaiu, Gol, Anton, Nepomuceno – Nemec, Gueye.
FCSB (4-3-3) : Vlad – Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Sut, Morutan – Coman, Tanase, Popescu.

Absenti.

Dinamo : Blejdea.
FCSB : Filip, Ion si Pantaru.

Istoric Confruntări Directe

Chiar daca bilantul este echilibrat per total, FCSB a fost mai buna la ultimele meciuri. Ea s-a impus in tur si are acum o serie de 3 victorii la rand in fata cainilor. A fost 3-2 pentru FCSB la ultimul meci direct.

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB -> Monik.

De obicei, vedem spectacol atunci cand se confrunta aceste doua mari forte ale fotbalui romanesc. Asa cred ca se va intampla si miercuri, cand anticipez intre 2 si 4 goluri marcate.

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, cu o medie de peste 2 goluri pe meci. Dinamo are nevoie de puncte si tinteste play-offul, iar asta le va face si pe gazde sa se gandesca la ofensiva. Chiar si GG-ul poate fi un pariu viabil.

FCSB este o echipa care de regula face multe meciuri pe tiparul pontului propus de mine. 8 din ultimele ei 9 partide in campionat au avut intre 2 si 4 reusite.

Pronostic Dinamo – FCSB : Interval 2-4 goluri – Cota 1.74