Dinamo Kiev – Club Brugge ponturi pariuri 18.02.2021

Dinamo Kiev Club Brugge Ponturi Pariuri

Mircea Lucescu debuteaza in saisprezecimile UEL pe NSC Olimpiyskiy Stadium unde Dinamo Kiev si Club Brugge isi disputa prima mansa din acest tur preliminar. Partida isi are start-ul de la ora 17:00 si va putea fi urmarita pe DigiSport 4 sau LookSport.

Dinamo Kiev Club Brugge Ponturi Pariuri

Luand in considerare seria pozitiva de rezultate a trupei belgiene, dar si faptul ca formatia ucraineana abia a reinceput sezonul, poti gasi in avancronica de mai jos un pariu in cota de 1,70.

Dinamo Kiev.

Nu a avut prea multa sansa la tragerea la sorti pentru grupa de UCL. Formatia romanului s-a luptat inca de la inceput pentru locul 3, alaturi de Ferencvaros, reusind in final sa castige biletul catre saisprezecimile UEL.

Barcelona si Juventus au fost adversarii trupei ucrainene in grupa G, careia nu i-au dat nicio sansa in partidele directe. Echipa lui Lucescu a strans 4 puncte cu un golaveraj de 4 la 13 in 6 jocuri.

In campionat situatia este aproape perfecta pentru echipa din Capitala care se bucura de prima pozitie cu 33 de puncte, cu 3 mai multe decat Shakthar. Dupa incetarea campionatului in luna decembrie, alb-albastrii au disputat o serie de amicale unde nu au practicat cel mai spectaculos fotbal. A debutat in campionat in urma cu cateva zile cand se impunea pe teren propriu cu scorul de 3-1 impotriva lui Olimpik Donetsk.

Club Brugge.

A pornit inca de la inceput cu ultima sansa pentru a prinde un loc in grupa de UCL, dar iata ca formatia belgiana si-a intrecut limitele. Experienta acumulata de trupa lui Clement de-a lungul anilor, a adus de aceasta data o calificare mult asteptata in saisprezecimile UEL.

A fost aproape chiar de obtinerea biletului in optimile UCL dintr-o grupa cu Zenit, Lazio si Dortmund. Belgienii au strans numai putin de 8 puncte, cu 2 mai putine decat Lazio, ocupanta locului secund in grupa. Zenit este formatia care nu a avut nicio sansa, bifand un singur punct, si ramanand inafara competitiilor europene.

Dupa un parcurs aproape perfect in UCL, trupa lui Clement nu se opreste aici si are parte de un restart in acest inceput de an. Numai putin de 9 jocuri castigate din tot atatea disputate in 2021, atat in campionat cat si in cupa. A strans 60 de puncte in 26 de etape, avand cu 13 mai mult decat Antwerp, ocupanta locului secund.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Dinamo Kiev (4-2-3-1): Bushchan – Karavaev, Kedziora, Popov, Mykolenko – Shaparenko, Sydorchuk – De Pena, Buyalskyy, Tsygankov – Besiedin

Club Brugge (4-3-3): Mignolet – Mata Pedro, Mechele, Kossounou, Denswil – Balanta, Rits, Vormer – Lang, Dost, Chong

Absenti.

Dinamo Kiev : Burda, Kostevych, Tymchyk
Club Brugge : Mitrovic, Sobol, Vanaken, de Ketelaere

Istoric Confruntări Directe

In sezonul 2019/2020 din UCL, cele doua formatii s-au intalnit in calificari, mai exact in turul 3 unde Club Brugge a avut castig de cauza. S-a impus cu 1-0 pe teren propriu, si a scos o remiza chiar pe arena din aceasta seara, scor 3-3.

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Club Brugge-> Andrew.

Trupa lui Clement a impresionat prin atitudinea si jocul sau din UCL, iar eu unul ma astept sa contribuie si ea la spectacol. Cele mai bune predictii Europa League le poti paria si la Unibet unde oferta de pariuri este extrem de bogata.

Dinamo Kiev va fi preocupata sa nu ia gol in aceasta prima mansa, dar trebuie sa si marcheze pentru a nu avea o misiune imposibila la Brugge.Belgienii au iesit la joc in toate partidele de UCL, mai ales cele din deplasare, si cred ca atitudinea nu se va schimba in aceasta seara unde principalul obiectiv este sa inscrie.

Asadar, un rezultat de ambele marcheaza se anunta cel mai potrivit pentru intalnirea de la Kiev.

Pronostic Dinamo Kiev – Club Brugge :Ambele marcheaza – Cota 1.70