Caută
Close this search box.

Dinamo Kiev – Juventus ponturi pariuri 20.10.2020

Campioana Serie A, Juventus se deplaseaza pana in Ucraina pentru a se duela cu Dinamo Kiev in prima etapa din grupele UEFA Champions League. Meciul se va juca marti de la ora 19:55 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.80 la agentia de pariuri sportive online Fortuna!

Dinamo Kiev - Juventus ponturi pariuri 20102020

Dinamo Kiev.

Au reusit sa catige meciul precedent contra celor de la Rukh Vynnyky cu scorul de 2-0. Golurile victoriei au fost marcate de catre De Pena si Rodrigues.

In campionatul Ucrainei se afla pe locul 1 dupa 6 meciuri jucate obtinand 4 victorii si doua remize.

Dinamo Kiev a reusit cu greu sa-si asigure locul in grupele UEFA Chamipons League dupa 4 ani de absenta, eliminandu-le in play-off pe Alkmaar si Gent.

Juventus.

„Batrana Doamna” pare sa sufere din cauza absentei lui Cristiano Ronaldo, acesta fiind diagnosticat pozitiv cu COVID si va lipsi si in aceasta partida.

In partida precedenta au remizat cu nou promovata Crotone, meciul terminandu-se cu scorul de 1-1.

In Serie A, Juventus se afla momentan pe locul 5, loc ce nu ii face cinste. Echipa are doua egaluri si doua victorii dupa 4 meciuri jucate.

Au primit cel putin un gol in deplasare in ultimele 5 partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dinamo Kiev (4-3-3):Bushchan; Kedziora, Zabarnyi, Mykolenko, Karavaev; Buyalskyi, Sydorchuk, Shaparenko; Tsyhankov, de Pena, Supriaha.

Juventus(3-5-2):Szczesny; Danilo, Bonucci, Chiellini; Bernardeschi, Bentancur, Arthur, Cuadrado; Kulusevski; Morata, Chiesa.

Absenti:

Dinamo Kiev: Besiedin, Burda, Tymchyk.

Juventus: Ramsey, McKennie, Ronaldo.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au mai intalnit de 4 ori de-a lungul istoriei. Juventus detine avantajul clar cu 3 victorii si o remiza.

Ultima confruntare directa a fost in urma cu 18 ani, „Batrana Doamna” reusind sa castige meciul cu scorul de 2-1.

Ponturi Zenit – Club Brugge, cota 1.50 – vezi aici!

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Juventus – MRRazvan.

Ambele echipe au pe banca antrenori noi care-si vor dori sa scoata pentru echipa un rezultat cat mai pozitiv.

Andrea Pirlo are o presiune mare pe umeri, acesta antrenand pentru prima oara in istorie un meci de Champions League si cu siguranta ca va folosi cel mai bun 11 ce-l are la dispozitie pentru Juventus.

Veteranul Mircea Lucescu s-a intors in vara in Ucraina dar de data aceasta a ales sa o antreneze pe Dinamo Kiev, renuntand la Sahtior Donet, echipa cu care a castigat cupa UEFA.

Juventus au rezultate relativ bune sub conducerea lui Pirlo.Absenta lui Ronaldo din acest meci inseamna pentru atacantii ca Morata sau Dybala o oportunitate sa se afirme.

Dinamo Kiev va trata meciul cu maxima seriozitate si antrenorul roman va fi prudent in fata echipei oaspete asa ca cel mai probabil nu vom avea o multime de goluri in meci.

Pronostic Dinamo Kiev – Juventus  sub 2.5 goluri – cota 1.80!

Click aici pentru a paria pronosticul!