Dinamo – U Craiova 1948 ponturi pariuri 26.11.2021

dinamo craiova 1948 ponturi pariuri

Vineri, in pirmul meci al etapei a 17-a a Ligii 1, avem parte de un derby istoric, care in momentul actual regaseste cele doua adversare, pe Dinamo in calitate de gazda si U Craiova 1948, pe locurile 15 respectiv 14 in clasament. Este un meci al suferintei, foarte important pentru ambele echipe, Dinamo avand nevoie disperata de cele 3 puncte pentru a se apropia de Craiova si a ramane cu sperante pentru salvarea de la retrogradare.

Partida se va juca pe Stadionul Dinamo din soseaua Stefan Cel Mare, incepand cu ora 20:30, fiind transmis pe canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

dinamo craiova 1948 ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betani si accesati sectiunea cod promo betano pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

Dinamo

Dinamo joaca unul din cele mai slabe sezoane din istoria sa, fiind in lupta pentru evitarea retrogradarii, cu o clasare pe penultima pozitie, dupa 16 etape disputate, adunand abia 8 puncte, cu 13 goluri marcate si nu mai putin de 38 incasate (cea mai slaba aparare).

Dinamo are 3 infrangeri consecutive in campionat, 4-1 cu Sepsi, 0-3 cu CFR si 2-1 in ultima etapa cu Voluntari, intr-un meci in care au condus cu 1-0, dar au fost intorsi, avand doar 2 suturi pe spatiul portii in toata partida.

Toate cele 8 puncte ale celor de la Dinamo au fost obtinute pe teren propriu, cu doua victorii in primele 3 etape, cu Voluntari si Clinceni si doua remize, cu UTA si rivalii de la Rapid.

U Craiova 1948

Oltenii se afla clasati pe pozitia a 14-a, cu 14 puncte adunate in cele 16 meciuri disputate, avand marcate 11 goluri si incasate 17. Au schimbat 3 antrenori pana in aceasta faza a sezonului, incepand cu Adrian Mutu, Flavius Stoican, iar acum pe banca se afla Eugen Trica.

Au doua remize si o infrangere in ultimele 3 partide disputate in competitia interna, remizand 0-0 cu Rapid, 1-1 cu Sepsi, iar in etapa precedenta au fost invinsi pe teren propriu de liderul CFR Cluj cu scorul de 0-2, intr-un meci dominat in mare de ardeleni, dar in care si Craiova a avut ocaziile ei.

U Craiova 1948 nu se descurca prea bine in deplasare, adunand abia 5 puncte in 8 meciuri jucate pe teren strain. Doar Clinceni si Dinamo stau mai slab in meciurile jucate in deplasare.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Dinamo (4-3-3): Iliev – Gluhakovic, Pinto, Grigore, Ehman – Torje, Rauta, Itu – Sorescu, Ivanovski, Tira

U Craiova 1948 (4-3-3): Mogosanu – Paramatti, Kovacic, Gajic, Huyghebaert – Baeten, Albu, Asamoah – Sidibe, Balan, Bauza

Absenti

Dinamo: Filip

U Craiova 1948:

Istoric confruntari directe

In ultima partida directa disputata intre cele doua echipe, U Craiova 1948 s-a impus la limita, scor 1-0, dupa un gol inscris de Vieira in minutul 65 si un joc dominat clar de la un capat la altul.

Dinamo – U Craiova 1948 ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest meci cat si alte ponturi pariuri Romania oferite de tipserii nostri!

U Craiova 1948 este usor favorita in acest meci, data fiind pozitia ocupanta in clasament, dar nu ii va fi usor sa se impuna, avand in vedere nevoia disperata de puncte a dinamovistilor.

Mircea Rednic a oferit un semnal de alarma jucatorilor prin excluderea din lot a lui Steliano Filip, dupa prestatia sub asteptari din meciul cu Voluntari, aratand ca niciun jucator nu este indinspensabil si poate sa fie inlocuit oricand, daca nu performeaza conform asteptarilor.

Eugen Trica este cel care a promovat-o pe Universitatea Craiova 1948 in prima liga si acum are rolul de a o salva de la retrogradare, iar meciurile cu echipele clasate sub olteni, trebuie abordate la victorie.

Pronostic Dinamo – U Craiova 1948: 12 & GG & Sub 8.5 cornere – COTA 5.80!