Dinamo – UTA ponturi pariuri 02.10.2021

dinamo uta arad ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti si UTA Arad se vor infrunta sambata cu incepere de la ora 16.30 in cadrul etapei a 11-a din Romania Liga 1 la fotbal. Cainii vin dupa 7 infrangeri conecutive in campionat si spera sa intrerupa aceasta serie cu un nou antrenor la timona. Meciul poate fi urmarit pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport+.

dinamo uta arad ponturi pariuri

Dinamo Bucuresti

Traverseaza fara indoiala cea mai neagra perioada din istoria sa, fiind la un pas de desfiintare, actualmente suporterii sunt singurii care reusesc sa mentina clubul in viata.

Nici rezultatele nu o ajuta foarte mult, in ultima runda a pierdut 5-0 pe terenul Universitatii Craiova, iar oltenii au mai ratat alte numeroase ocazii de a marca, scorul putea fi mult mai drastic.

Cu esecul din Banie a ajuns la 7 infrangeri consecutive in campionat si 8 in cele 10 etape jucate, ocupa penultimul loc in clasament avand cea mai slaba defensiva cu 24 de goluri incasate.

Tinand cont de acest bilant al cainilor poti alege fara probleme ponturi pariuri Romania Liga 1 inspirate de la piata de goluri, mergand pe mana adversarelor sale.

UTA Arad

Batrana Doamna are un parcurs destul de bun in actualul sezon, dupa 10 etape este pe locul 8 cu 16 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova dar oltenii au un golaveraj superior.

In ultima etapa inregistrat un esec pe teren propriu, 1-0 cu CFR Cluj, un meci din care putea obine cel putin o remiza daca nu rata cu seninatate ocaziile create.

Cu acest rezultat a ajuns la 3 partide fara victorie, chiar 4 daca amintesc eliminarea rusinoasa din Cupa Romaniei suferita in fata echipei de Liga a 3-a CSO Filiasi, in ciuda acestor rezultate Superbet o considera favorita.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Dinamo (4-4-2): Iliev – Filip, Grigore, Dudea, Popa – Rauta, Sorescu, Itu, Matei – Torje, Ivanovski.

UTA (4-4-2): Iacob – da Silva, Benga, Baravykas, Ubbink – Passaglia, Vukcevic, Roger, Batha – Miculescu, Hora.

Vezi aici toate cotele pentru Dinamo – UTA!

Absenti.

Dinamo: Deniz Giafer – suspendat; Andreas Mihaiu – incert.

UTA: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent de Liga 1 cele doua formatii s-au infruntat de 3 ori, UTA reusind sa se impuna in doua partide, iar in Dinamo in una. De remarcat ca de fiecare data victoriile au venit in deplasare in cazul ambelor formatii.

Ponturi pariuri Dinamo – UTA – Lily84.

UTA a ratat cel putin un punct cu CFR, un meci care poate apasa moralul jucatorilor aradeni, iar la Bucuresti nu ii astepta un joc deloc usor in fata unui adversar foarte motivat.

Mircea Rednic nu poate face minuni in cateva zile, dar cu siguranta poate motiva jucatorii si improviza pe faza de atac, acolo unde Dinamo a suferit destul de mult, a marcat un singur gol in ultimele 7 jocuri din campionat.

Aradenii se descurca bine cu echipele care ataca, dar au ceva probleme in fata formatiilor masate in defensiva si care prefera un joc pe contre, iar cainii cu Gabriel Torje si Sorescu in benzi exact asta vor incerca.

Mizez pe o reusita a gazdelor, chiar doua, dar nu cred ca vor puncta de mai multe ori, UTA are o defensiva solida totusi, nu poate fi surprinsa de multe ori.

Pronostic Dinamo – UTA: Interval total goluri inscrise de gazde 1-2 cota 1.90