Dinamo – UTA Arad ponturi pariuri 13.05.2022

Forma ionel_iulian94: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 56%
Castigate: 15/27
Unitati: 37

In ultima runda din play-out-ul Ligii 1, Dinamo va juca acasa in compania aradenilor de la UTA. Partida este programata vineri seara, cu incepere de la ora 20:30. Care crezi ca va fi deznodamantul acestei dispute? VEZI mai jos care este sugestia mea!

dinamo uta arad ponturi pariuri

Dinamo.

Este intr-o forma foarte buna, reusind sa castige fiecare din ultimele 3 meciuri de campionat. Chiar si asa, a ramas pe loc de baraj si va ramane pe loc de baraj indiferent de rezultatele inregistrate in aceasta ultima etapa.

Balthazar Pierret si Razvan Gradinaru sunt suspendati pentru acest joc, deoarece amandoi au fost eliminati in etapa trecuta de la Botosani.

Cosmin Matei a fost schimbat in a doua repriza din cauza unei accidentari si este foarte probabil sa nu fie recuperat pana la ora acestui joc.

Si Antonio Bordusanu a fost inlocuit din cauza unei accidentari, insa se pare ca in cazul lui nu este ceva grav si s-ar putea sa il vedem din nou in lot.

UTA Arad.

Era a 11-a inainte de startul acestei etape. Nu mai poate retrograda si nici nu mai are sanse la primele pozitii din play-out indiferent de rezultatele inregistrate in aceasta etapa finala.

Alexandru Benga a fost inlocuit la inceputul primei reprize a duelului cu CS Mioveni din runda precedenta din cauza unei accidentari si NU poate fi luat in considerare pentru aceasta disputa. Este foarte probabil ca locul acestuia sa fie luat de croatul Vinko Medjimorec.

Accidentat in partida cu U Craiova 1948, Florin Iacob nu a putut fi recuperat pentru partida cu CS Mioveni si sunt sanse insemnate ca portarul de 28 de ani sa absenteze si de aceasta data.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dinamo (4-2-3-1): Figueiredo – Moura, Aloe, Carp, Filip – Rodriguez, Rauta – Bordusanu, Ivanov, Torje – Morar.

UTA Arad (4-3-3): Balauru – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Miculescu, Dumitru, Otele.

Absenti.

  • Dinamo: Cosmin Matei, Pierret, Gradinaru.
  • UTA Arad: Iacob, Benga.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 2 confruntari directe s-au incheiat la egalitate. La un nou meci cu X final, se da cota 3.45 la Fortuna. Vezi si articolul Fortuna Bonus fara depunere.
  • UTA Arad a plecat neinvinsa din ultimele 3 deplasari de la Dinamo.

Ponturi pariuri Dinamo – UTA Arad – ionel_iulian94.

Nu ma astept la o partida prea spectaculoasa si cu prea multe reusite si de aceea recomand pronosticul Total goluri sub 2.5, pronostic pe care il poti avea in vedere si pentru biletul zilei cota 2.

Recentele meciuri jucate de UTA au fost sarace in goluri; in fiecare din precedentele 4 partide disputate de aradeni in Liga 1 s-a marcat maximum 1 gol.

Nici recentele intalniri directe nu au fost prea spectaculoase; in 4 din ultimele 5 confruntari directe s-au dat cel mult 2 goluri.

Pronostic Dinamo – UTA Arad & Cota: Sub 2.5 goluri – 1.80

Leave a Comment: