Dinamo Zagreb – Omonia ponturi pariuri 20.07.2021

dinamo zagreb omonia ponturi pariuri

Liga Campionilor a pornit la drum intr-un nou sezon, bineinteles cu tururile preliminare. Echipele se lupta pentru a accede in grupe, acolo de unde, este stiut, vin bani si bani multi, atat din drepturile tv, cat si din biletele vandute. Pana acolo este drum lung, insa, iar formatiile trebuie sa lupte sa acceada in fazele superioare. O confruntare interesanta din turul II preliminar va avea loc la Zagreb, unde Dinamo Zagreb intalneste Omonia.

dinamo zagreb omonia ponturi pariuri

Meciul va fi arbitrat de un polonez, D. Stefanski, si va incepe de la orele 21:00. Voi juca acest meci la Betano, o casa de pariuri cu o oferta diversificata si daca te intereseaza si alte case de pariuri, viziteaza articolul de aici.

Dinamo Zagreb

A debutat in weekendul ce a trecut cu o infrangere in prima liga croata, 0-2 acasa cu Slaven Belupo, dupa un joc nu foarte convingator.

In turul anterior preliminar a trecut de Valur, cu o dubla victorie, 3-2 acasa, dupa ce la un moment dat a condus cu 3-0, si 2-0 in deplasare. A avut parte, practic, de o calificare fara emotii.

Partida pierduta in weekend, de care aminteam mai sus, vine dupa nu mai putin de 16 meciuri fara infrangere pentru Dinamo Zagreb. Ultima echipa care o invinsese intr-un meci, fie el amical sau oficial, fusese Villareal, in sferturile de finala Europa League, cu 2-1.

Omonia.

Si-a adjudecat in weekendul precedent supercupa Ciprului, dupa ce a invins-o cu 4-3 pe Anorthosis, dar abia dupa executarea loviturilor de departajare.

Si ea are o serie de invidiat de cand nu a mai pierdut vreun meci, 9 partide oficiale sau amicale, dintre care 7 sunt doar victorii. Omonia este o formatie dificila, pe care sunt sigur ca Dinamo Zagreb ar fi vrut sa o evite.

A jucat doar trei partide amicale inainte de deschiderea sezonului oficial, invingand cu acelasi scor, 4-3, pe Gornik, din Polonia, si pe Apollon, si remizand 1-1 cu Plock, formatie tot din Polonia.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dinamo Zagreb(4-3-3): Livakovic – S. Ristovski, R. Lauritsen, D. Peric, Sutalo – Ivanusec, Ademi, Jakic – Orsic, B. Petkovic, Gavranovic.


Omonia(4-2-3-1):
Fabiano – Hubocan, Psaltis, A. Lang, Lecjaks – Abdullahi, J. Gomez – Bautheac, Paopoulis, M. Duris – Scepovic.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

  • Nu exista confruntari recente, astfel incat partidele dintre cele doua formatii nu constituie un reper pentru meciul de marti seara.

Ponturi pariuri Dinamo Zagreb – Omonia – zamy_bz

Cred ca intalnirea de sambata a fost un accident, iar cei din Zagreb vor dori sa repare imaginea pe care o au dupa meciul amintit. Dar vor intalni o formatie care se bazeaza mai ales pe defensiva. Dinamo Zagreb va ataca si va incerca sa-si asigure o diferenta linistitoare in vederea returului. Echipa croata va presa din primul minut, incercand sa marcheze cat mai repede.

De cealalta parte va fi o formatie care va avea disponibilitate la efort, dar destul de dezordonata in ceea ce priveste fauluturile, asa ca eu cred ca vor aparea si cartonasele. De aceea un pariu cu o cota frumoasa, de 1.93, este Omonia peste 2.5 cartonase in meci.

Pronostic Dinamo Zagreb – Omonia: Omonia peste 2.5 cartonase in meci – 1.93!